33χρονος έκανε 8 ληστείες σε καταστήματα μέσα σε δύο μήνες

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Στην εξιχνίαση υπόθεσης διαδοχικών ένοπλων ληστειών που σημειώθηκαν σε καταστήματα καφέ-ψιλικών και πρακτορεία τυχερών παιγνίων στη Θεσσαλονίκη προχώρησε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 33χρονου αλλοδαπού, ο οποίος κατηγορείται για διάπραξη ληστειών κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι ληστείες πραγματοποιήθηκαν το χρονικό διάστημα από τον Δεκέμβριο του 2024 έως και τον Ιανουάριο του 2025, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης. Ο δράστης φέρεται να δρούσε με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και, υπό την απειλή αιχμηρών αντικειμένων, όπως μαχαίρι ή σουγιά, αφαιρούσε χρηματικά ποσά από εργαζόμενους των καταστημάτων.

Για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του συγκροτήθηκε ειδική προανακριτική ομάδα από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ζωής και της Ιδιοκτησίας. Έπειτα από ενδελεχή και συστηματική έρευνα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον 33χρονο ως δράστη των επιθέσεων.

Μέχρι στιγμής, ο κατηγορούμενος φέρεται να έχει διαπράξει συνολικά οκτώ ένοπλες ληστείες, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος που ανέρχεται περίπου στις 19.395 ευρώ.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία, ενώ σε βάρος του έχει ήδη εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την ανακριτική Αρχή.

Πηγή: in.gr

Προηγούμενο

Η κόρη του Μίκαελ Σουμάχερ αποκαλύπτει πως ο πρωταθλητής της F1 είχε πέσει από άλογο λίγο πριν το μοιραίο ατύχημα

Επόμενο

Εξαφάνιση 28χρονου από την Θεσσαλονίκη

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα

Τα μηνύματα πίσω από τις Έκτακτες Κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις: Αλλαγή στη φιλοσοφία και στα μεγέθη

Την αλλαγή της συνολικής αντίληψης αναφορικά με τα υπηρεσιακά καθήκοντα, την ανταπόκριση στις σύγχρονες επιχειρησιακές απαιτήσεις, αλλά και την ιεραρχική…