Παραλίγο τραγωδία στον ΒΟΑΚ: Τα κλαδιά… έσωσαν οδηγό και αυτοκίνητο από τον γκρεμό!

Το φρένο ξαφνικά δεν ανταποκρινόταν, σύμφωνα με τον οδηγό

ertnews.gr

Άγιο είχε ο οδηγός ενός επαγγελματικού οχήματος που κινούταν το μεσημέρι (17/03) στον Β.Ο.Α.Κ. με κατεύθυνση από το Ρέθυμνο στα Χανιά.

Ξαφνικά και ενώ βρισκόταν στο ύψος του Γερανίου, το όχημα ξέφυγε από την πορεία του, χτύπησε σε ταμπέλα και ανατράπηκε κυριολεκτικά στο χείλος του γκρεμού. Μάλιστα το πρώτο σοκ διαδέχτηκε ένα δεύτερο, καθώς οι κλειδαριές ασφάλισαν με αποτέλεσμα ο οδηγός να μην μπορεί να βγει από το όχημα που συγκρατούσαν στο γκρεμό από λίγα κλαδιά δέντρων.

Τελικώς κατάφερε να βγει και ειδοποίησε την τροχαία του Βορείου οδικού άξονα Κρήτης. Όπως είπε στην ΕΡΤ Χανίων ο οδηγός: “Το φρένο ξαφνικά δεν ανταποκρινόταν, το αυτοκίνητο άρχισε να γλιστράει στο οδόστρωμα, χτύπησε στο κιγκλίδωμα και την ταμπέλα και η τρελή πορεία του σαν από θαύμα σταμάτησε στο γκρεμό”. Στο σημείο κληθηκε και οδική βοήθεια ενώ πρανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η τροχαία Β.Ο.Α.Κ.

Προηγούμενο

Νέα άφιξη μεταναστών νότια του Ηρακλείου

Επόμενο

Γ. Ταβερναράκης: Με τόσες σταλίες που πληρώνει το Δημόσιο άνετα θα γινόταν ο δρόμος προς τη Σητεία!

Σχετικά Άρθρα