ΠΑΣΟΚ: Ψήφισαν για συνέδρους οι Δούκας και Διαμαντοπούλου

Στη Χαριλάου Τρικούπη ψήφισε ο Χάρης Δούκας, στο εκλογικό κέντρο της Γλυφάδας η Άννα Διαμαντοπούλου

Στη Χαριλάου Τρικούπη ψήφισε ο Χάρης Δούκας για τη διαδικασία ανάδειξης συνέδρων για το 4ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Ο δήμαρχος Αθηναίων σημείωσε ότι το βασικό ζητούμενο είναι η μεγάλη συμμετοχή και υπογράμμισε ότι η σημερινή ημέρα «είναι το πρώτο βήμα για την υπέρβαση και τη νίκη στις επόμενες εκλογές, αρκεί να το πιστέψουμε».

Intime

Διαμαντοπούλου: «Η παράταξη ενώνεται ξανά με την κοινωνία»

Στο εκλογικό κέντρο της Γλυφάδας ψήφισε η Άννα Διαμαντοπούλου, στο πλαίσιο της εκλογής αντιπροσώπων για το προσεχές Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Η κυρία Διαμαντοπούλου έτυχε θερμής υποδοχής υποδοχής από φίλους του κόμματος, με τους οποίους συνομίλησε για λίγα λεπτά προτού ψηφίσει. «Από το πρωί γίνεται χαμός σε όλες τις κάλπες του Συνεδρίου. Αυτό δεν είναι η εικόνα ενός μικρού κόμματος. Είναι μια απόδειξη της παράταξης που ενώνεται ξανά με την κοινωνία.

Παρά τις γκρίνιες, παρά τις αστοχίες, οι πολίτες και ο λαός θα κάνουν τη μεγάλη ανατροπή πρώτα στο βήμα προς το Συνέδριο και μετά προς τις εκλογές», δήλωσε η Άννα Διαμαντοπούλου.

Πηγή: iefimerida.gr

Προηγούμενο

X. Mαμουλάκης: «Πότε θα “ωριμάσει” το έργο της αξιοποίησης της έκτασης του αεροδρομίου Νίκος Καζαντζάκης;»

Επόμενο

Εκπαίδευση για ασφαλέστερο τουρισμό στον δήμο Μαλεβιζίου

Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα

Χ. Μαμουλάκης: Η Ελλάδα ένα βήμα πριν την παραπομπή της στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, για μη ενσωμάτωση της κοινοτικής νομοθεσίας για τις ΑΠΕ

Τον κίνδυνο παραπομπής της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τη μη ενσωμάτωση της κοινοτικής νομοθεσίας για τις ΑΠΕ…