Ενώπιον του ανακριτή ο 28χρονος που μαχαίρωσε την 47χρονη στο Χαλάνδρι – Τι ισχυρίζεται

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα (22/08) ο 28χρονος άνδρας που δολοφόνησε με 15 μαχαιριές την 47χρονη γυναίκα την περασμένη Δευτέρα, στο Χαλάνδρι.

Ο νεαρός δράστης που είχε λάβει προθεσμία θα απολογηθεί σήμερα για τις κατηγορίες τις ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Το χρονικό της δολοφονίας

Η στυγερή δολοφονία έγινε νωρίς την Δευτέρα, στην είσοδο της πολυκατοικίας στην οδό Ρουμπέση στο Χαλάνδρι.

Λίγο μετά τις 11:00 οι φωνές της 47χρονης ξεσήκωσαν τη γειτονιά, με μία ένοικο της πολυκατοικίας να βλέπει το περιστατικό και να καλεί την Αστυνομία, λέγοντας πως ο 28χρονος άνδρας κυνηγούσε την 47χρονη με μαχαίρι.

Δράστης και θύμα είχαν γνωριστεί τον περασμένο Ιανουάριο σε κοινωνικές δομές και συγκεκριμένα σε ένα συσσίτιο που πήγαιναν και οι δύο.

Ο δράστης φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς ότι η γυναίκα τον προσέβαλε συστηματικά. «Με κακολογούσε παντού» και «δεν μου μίλαγε κανείς εξαιτίας της», φέρεται να είπε στην κατάθεσή του.

Υπενθυμίζεται ότι η 47χρονη, τον περασμένο Μάρτιο, είχε πάει στην Αστυνομία καταγγέλλοντας ότι ο 28χρονος την παρακολουθούσε.

Τότε σύμφωνα με την Αστυνομία, έγινε σύσταση στον 28χρονο χωρίς να γίνει κάποια άλλη ενέργεια.

Προηγούμενο

Μαδούρο σε Τραμπ: «Φτάνει πια με τις απειλές, η Βενεζουέλα σας απορρίπτει»

Επόμενο

Ηλικιωμένη άνοιξε την πόρτα στον ληστή της - Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη

Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα

Πατέρας και κόρη έκλεψαν ρολόι από επιβάτη στον έλεγχο χειραποσκευών στο αεροδρόμιο

Στο πλαίσιο καθημερινών εποχούμενων περιπολιών και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για τον εντοπισμό…