Σάββατο, 7 Ιουνίου, 2025
22.7 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

18χρονος κατείχε πορνογραφικό υλικό με 12χρονη και το έστελνε σε γνωστούς και φίλους

Πρέπει να διαβάσετε

Στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας ξεκίνησε προχθές η δίκη 21χρονου Βολιώτη που κατηγορείται για τα αδικήματα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και παραγωγής και κατοχής πορνογραφικού υλικού με πρωταγωνίστρια ανήλικη που είχε συμπληρώσει το 12ο, όχι όμως το 15ο έτος της ηλικίας της.

Στο δικαστήριο

Η ακροαματική διαδικασία έγινε κεκλεισμένων των θυρών, ενώ αναγνωρίστηκε η κατάθεση του νεαρού κοριτσιού, φερόμενου ως θύμα. Στην συνέχεια κατέθεσαν οι δυο γονείς καθώς και η θεία του παιδιού. Η δίκη διακόπηκε για την Τρίτη 10 Ιουνίου 2025 και αναμένονται οι καταθέσεις μαρτύρων υπεράσπισης καθώς και των αγορεύσεων τόσο της υπεράσπισης, όσο και της πολιτικής αγωγής.

Το ιστορικό

Η υπόθεση διαδραματίστηκε την περίοδο του 2021-2022 με τον τότε 18χρονο φερόμενο ως δράστη να κινηματογραφεί και να διαθέτει στην κατοχή του το πορνογραφικό υλικό της ανήλικης, το οποίο μετά διέθετε μέσω μηνυμάτων σε φίλους και γνωστούς του. Οι γονείς έλαβαν γνώση για τα γεγονότα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην συνέχεια κατέθεσαν μήνυση εναντίον του.

 

 

 

Με πληροφορίες από thenewspaper.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα