Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου, 2025
27.7 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

10 χρόνια από το θάνατο του Στάθη Λαζαρίδη – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας της Κρήτης

Πρέπει να διαβάσετε

10 χρόνια πέρασαν από τον θάνατο του Ανθυπαστυνόμου Στάθη Λαζαρίδη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στα Ζωνιανά Μυλοποτάμου, τον Νοέμβριο του 2007 και έφυγε από τη ζωή στις 6 Σεπτεμβρίου του 2015, έπειτα από οκτώ χρόνια νοσηλείας.

Με μια συγκινητική ανακοίνωση, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, αποτίει φόρο τιμής στον ανθυπαστυνόμο που είχε δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι από πυρά αγνώστων, τη στιγμή που η πομπή των αστυνομικών οχημάτων εισερχόταν στο χωριό, σε μια επιχείρηση που πήρε δραματικές διαστάσεις.

Σε ανακοίνωσή της η Γενική Αστυνομική Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης του αναφέρουν:

«Σαν Σήμερα 06-09-2015 ο Ανθυπαστυνόμος Λαζαρίδης Ευστάθιος έφυγε από τη ζωή, στο 401 Γ.Σ.Ν.Α., μετά από πολυετή νοσηλεία, καθώς την 05-11-2007 τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι από πυρά αγνώστων δραστών, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ζωνιανών Ρεθύμνου.

▪Είχε γεννηθεί το 1978 στην Κοζάνη και υπηρετούσε στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου. Δεν Ξεχνάμε»

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα