Ζευγάρι έκλεψε τσαντάκι με χρήματα, τρία οχήματα και ένα… ψυγείο

Όσο «δούλευε» μόνος του παρέμενε ασύλληπτος ένας Έλληνας που έκανε αλλεπάλληλες κλοπές τις τελευταίες ημέρες στην Κέρκυρα. Όταν πήρε μαζί του και την σύντροφό του για να τον βοηθήσει, έπεσαν και οι δυο στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. και εξιχνιάστηκαν και οι προηγούμενες κλοπές!

Το ζευγάρι εντοπίστηκε την Παρασκευή σε ένα προάστιο της πόλης της Κέρκυρας, στο πλαίσιο κινητοποίησης αστυνομικών της Ασφαλείας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς λίγη ώρα πριν είχαν κλέψει μέσα από ένα όχημα εταιρείας ταχυμεταφορών το τσαντάκι του οδηγού που είχε μέσα το ποσό των 980 ευρώ.

Από την εξέλιξη της έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας εμπλέκεται σε άλλες τέσσερις κλοπές και μία απόπειρα που έγιναν από την περασμένη Δευτέρα ως την Πέμπτη σε διάφορες περιοχές της κεντρικής Κέρκυρας. Συγκεκριμένα, είχε κλέψει μια μοτοσικλέτα, ένα μοτοποδήλατο, ένα αυτοκίνητο και ένα… ψυγείο από ένα ξενοδοχείο, ενώ αποπειράθηκε να αρπάξει και διαφορά μεταλλικά αντικείμενα από ένα σπίτι.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενήργησε η Ασφάλεια για τις κλοπές, βρέθηκαν όλα τα οχήματα που είχε κλέψει ο δράστης και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, που τους άσκησε διώξεις για κλοπή κατά συναυτουργία και απόπειρα κλοπής κατ΄ εξακολούθηση, κατά περίπτωση.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα