Ανασύρθηκε ένα ακόμη εύρημα από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, σημείο που έχει υποδείξει ο serial killer της Κύπρου στις αρχές.

Σύμφωνα με το sigmalive, κατά τη διάρκεια των ερευνών δύτης εντόπισε το εύρημα και στήθηκε επιχείρηση στην οποία συνέβαλε και βάρκα με απόχη για να μεταφερθεί στη στεριά. Το εύρημα εντοπίστηκε κοντά στην όχθη, το οποίο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είναι βαρύ.

Προς το παρόν δεν είναι σαφές περί τίνος πρόκειται. Πληροφορίες του Sigmalive σημειώνουν ότι το εύρημα που ανασύρθηκε είναι τυλιγμένο σε ύφασμα.

Στο σημείο σπεύδουν ιατροδικαστές, αλλά και ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ.

Η υπόθεση του serial killer στην Κύπρο ξετυλίγεται σιγά-σιγά καθώς πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στην Κόκκινη Λίμνη μια ακόμη βαλίτσα, στην οποία πιθανότατα τοποθετήθηκε η σορός της 8χρονης Ελενα-Νατάλια.

Την ίδια ώρα, ο serial killer σοκάρει με τις κυνικές δηλώσεις του, καθώς μεταξύ άλλων είπε στους αξιωματικούς της αστυνομίας: «Εσείς να βρίσκετε πτώματα και εγώ θα σας λέω ποιες είναι».

Στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό συνεχίζονται για 25 ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό των θυμάτων του serial killer, Νίκου Μεταξά. Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται και στη λίμνη Μεμί γίνεται σάρωση με το υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα σόναρ.

Πηγή: iefimerida.gr