Υποχώρησε ο δρόμος και αυτοκίνητο έπεσε μέσα στο χαντάκι

Πρέπει να διαβάσετε

Κωμικοτραγικές είναι οι καταστάσεις που ζούνε οι κάτοικοι του Γέρακα, αφού τα συνεργεία που περνούν την αποχέτευση στην πόλη έσπασαν την παροχή του νερού σε μια από τις οδούς, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει ο δρόμος και να πέσει μέσα αυτοκίνητο.

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία των κατοίκων της περιοχής του Γέρακα και της Παλλήνης από τα έργα της αποχέτευσης που έχουν ξεκινήσει από τον περασμένο Ιανουάριο χωρίς να έχουν ακόμη ολοκληρωθεί.


Το αυτοκίνητο μέσα στο χαντάκι που υποχώρησε

Σήμερα το πρωί στις 07:00 στην οδό Πολυζωίδη του Γέρακα, αυτοκίνητο κατοίκου έπεσε μέσα στο χαντάκι που είχαν σκάψει και καλύψει με χώμα την προηγούμενη ημέρα τα συνεργεία της ΕΥΔΑΠ.

Το χώμα που είχε στρώσει το χαντάκι ώστε να δοθεί η οδός σε κυκλοφορία στους κατοίκους, υποχώρησε αφού κατά τις εργασίες του το συνεργείο που έκανε τις εργασίες της ΕΥΔΑΠ έσπασε τον αγωγό της ύδρευσης χωρίς να το καταλάβει, με αποτέλεσμα το νερό κατά τη διάρκεια της νύχτας να εισχωρήσει μέσα στο χαντάκι, να μαλακώσει το χώμα και να υποχωρήσει η επιφάνεια.


Σημείο του ίδιου δρόμου όπου το νερό έχει βγει πάνω από την επιφάνεια

Μετά από κλήσεις των κατοίκων στον Δήμο, ειδοποιήθηκε η αρμόδια υπηρεσία, με αποτέλεσμα αυτή την ώρα να συνεχίζονται εντατικά οι εργασίες για την αποκατάσταση της βλάβης, με τους κατοίκους να βρίσκονται πάντως από το πρωί χωρίς νερό. Το αυτοκίνητο βγήκε από το χαντάκι χωρίς -ευτυχώς- υλικές ζημιές.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα