Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για το κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Ηρακλείου

Πρέπει να διαβάσετε

Στις 2 Μαΐου ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή μαθητών και εθελοντών καθηγητών στα θερινά τμήματα του κοινωνικού φροντιστηρίου του Δήμου Ηρακλείου.

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι για τους μαθητές: πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης , εκκαθαριστικό, φωτοτυπία ταυτότητας και η σχετική αίτηση και για τους καθηγητές: τίτλος σπουδών  ή βεβαίωση σπουδών αν πρόκειται για φοιτητές , ταυτότητα , ένα μικρό βιογραφικό και η σχετική αίτηση. Για την συμμετοχή στο μάθημα ελληνικής ως ξένης ,χρειάζεται άδεια παραμονής και ταυτότητα .

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 15 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν στις 11 Αυγούστου. Τα θερινά τμήματα θα αφορούν στην προετοιμασία των μαθητών Β΄ και Γ΄ Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ σε μαθήματα προσανατολισμού και ειδικότητας αντιστοίχως , ενώ θα συνεχιστεί για τους πρόσφυγες και το μάθημα της ελληνικής γλώσσας.

Τα μαθήματα  θα γίνονται δια ζώσης στο 7ο ΓΕΛ στα Καμίνια  , ή και διαδικτυακά.

Περισσότερες πληροφορίες δίδονται στο τηλέφωνο: 6982521325 (Βαγγέλης Κουτουμάνος – Συντονιστής Κοινωνικού Φροντιστηρίου).

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα