Από το Δ.Σ. της Παιδικής Εξοχής – Κατασκήνωσης Καλαθά του Δήμου Χανίων ανακοινώνεται ότι ξεκινά η λειτουργία της 2ης κατασκηνωτικής περιόδου, όπου φιλοξενούνται κορίτσια, ηλικίας 11-16 ετών και θα διαρκέσει από την Κυριακή 1/8/2021 έως τη Δευτέρα 9/8/2021. Η άφιξη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Αυγούστου από τις 09.00 έως τις 13.00 και η αποχώρηση τη Δευτέρα 9/8/2021 έως τις 13:00.

Απαραίτητη κατά την είσοδο στην κατασκήνωση είναι η προσκόμιση των παρακάτω δικαιολογητικών:

Βεβαίωση ΕΟΔΥ αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19 (rapid test) σε όλους τους κατασκηνωτές και τους γονείς – κηδεμόνες, που θα συνοδεύσουν τα παιδιά, κατά προτίμηση 24 έως 48 ώρες πριν την είσοδο στην κατασκήνωση.

Βεβαίωση ιδιώτη γιατρού ή γιατρού του ασφαλιστικού φορέα, στην οποία υποχρεωτικά να αναγράφεται ότι δεν πάσχει από μεταδοτικά νοσήματα και ότι η εν γένει κατάσταση της υγείας του επιτρέπει τη συμμετοχή του σε κατασκηνωτικό πρόγραμμα.

Απόδειξη πληρωμής σε όσους είναι υπόχρεοι κατάθεσης 30€.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στους ενδιαφερομένους από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων (ισόγειο Δημαρχείου), τηλέφωνο 2821341693 ή -691 ή -695.

ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Τα παιδιά των πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών.

Των οικογενειών, στις οποίες ο ένας ή και οι δύο γονείς είναι άνεργοι (αποδεικνύεται με κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ).

Των οικογενειών – δικαιούχων του Προγράμματος ΚΕΑ (αποδεικνύεται με την απόφαση έγκρισης).

Τα άτομα με αναπηρίες (Πιστοποίηση ΚΕΠΑ).