Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Εργοτέλης Γιώργος Βρέντζος, προέβη σε νέες καταγγελίες για τον ιδιοκτήτη Μάγκεντ Σάμι.

Ξέφυγε η κατάσταση στον Εργοτέλη, με αφορμή την πρόσφατη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Γιώργου Βρέντζου, ο οποίος δημοσιοποίησε την επιθυμία του να αναλάβει ξανά την ομάδα, ενώ προέβη και σε καταγγελίες για χρέη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, όπως ανέφερε.

Ο Γιώργος Βρέντζος με νέα του ανάρτηση, αποκαλύπτει ότι ο ιδιοκτήτης του Εργοτέλη Μάγκεντ Σάμι, του απάντησε αρνητικά με SMS το οποίο όπως λέει είχε υβριστικούς χαρακτηρισμούς!

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, χαρακτηρίζει «χυδαία» την απάντηση του νυν ιδιοκτήτη, για τον οποίο λέει ότι «είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει».

Η ανάρτηση του Γιώργου Βρέντζου:

«Η προχθεσινή μου ανάρτηση, όπου μεταξύ άλλων εκδήλωσα την πρόθεση μου να επιστρέψω στον Εργοτέλη, έγινε με αφορμή την επέτειο της ανόδου στη 2η τη τάξει επαγγελματική κατηγορία. Όσον αφορά την επιστροφή μου, ήθελα να στείλω μηνύματα προς διάφορες κατευθύνσεις και να τσεκάρω αντιδράσεις προτού προβώ στην κατάθεση επίσημης πρότασης για την αγορά της ΠΑΕ. Αυτό επρόκειτο να κάνω μέσα στις επόμενες μέρες, επικοινωνώντας απευθείας με τον μεγαλομέτοχο, όπως έκανα και τις προηγούμενες 3 φορές.

Ο Μάγκεντ Σάμι όμως με πρόλαβε, στέλνοντας μου χθες το μεσημέρι, λίγο προτού βγω στον “αέρα” ραδιοφωνικής εκπομπής (ευτυχώς που δε το διάβασα προτού βγω γιατί δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κρατήσω τη ψυχραιμία μου), ένα γραπτό μήνυμα. Στο μήνυμα αυτό, το οποίο θα κρατήσω ως “σουβενίρ” αλλά κι αποδεικτικό στοιχείο (όπως έχω κρατήσει όλα τα κατά καιρούς SMS και emails που έχουμε ανταλλάξει), μου ξεκαθάρισε με πολύ προσβλητικό κι ειρωνικό τρόπο ότι δεν πρόκειται ποτέ να μου πουλήσει την ΠΑΕ. Του απάντησα, με παρόμοια ειρωνικό αλλά πολύ πιο ευγενικό τρόπο, ότι σύντομα θα παρακαλάει να μου πουλήσει. Η ανταπάντηση του ήταν μια πολύ συνηθισμένη κι άσχημη “προτροπή”-βρισιά, στην οποία η αντίδραση μου ήταν και πάλι απλά ειρωνική (η ανατροφή κι ο χαρακτήρας του κάθε ανθρώπου δεν είναι τα ίδια).

Ομολογώ ότι δεν περίμενα η πρόταση μου να τύχει θετικής αντιμετώπισης από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ. Δεν περίμενα όμως και τέτοια άμεση και χυδαία αντίδραση, τη στιγμή μάλιστα που εγώ τόσο στην ανάρτηση όσο και στη ραδιοφωνική μου συνέντευξη δεν τον προσέβαλα προσωπικά, αντιθέτως ανέφερα ότι είναι σοβαρός κι έντιμος. Για το πρώτο προφανώς έκανα λάθος ενώ για το δεύτερο μάλλον θα έπρεπε να είμαι πιο επιφυλακτικός βάσει παλαιότερων επικοινωνιών που είχα μαζί του (περισσότερες λεπτομέρειες προσεχώς)…

Η χυδαία αντίδραση του Αιγύπτιου μεγαλομετόχου της ΠΑΕ δε με πτοεί, είναι ζήτημα χρόνου να αποχωρήσει. Το μόνο που με απασχολεί είναι ο τρόπος που θα φύγει και τι θα αφήσει πίσω του. Όσο γι’ αυτό που επίσης μου ανέφερε στο “αντρίκειο” μήνυμα του, ότι έχει λίστα με σημαντικούς υποψήφιους αγοραστές σε περίπτωση που αποφασίσει να αποχωρήσει, μου προκαλεί μόνο γέλια γιατί γνωρίζω πολύ καλά τις οικονομικές απαιτήσεις του, τα χρέη του Εργοτέλη, καθώς και τις συνθήκες του ελληνικού ποδοσφαίρου και γενικότερα της οικονομίας. Εκτός βέβαια αν θεωρεί σημαντικούς κάτι “λαμόγια” που έχουν ακουστεί ως ενδιαφερόμενοι κατά καιρούς ή μας εμφανίσει τίποτα νέα “φυντάνια”…

Θεωρώ ότι εγώ, γι’ ακόμα μια φορά, έκανα το χρέος μου απέναντι στον Εργοτέλη και στον κόσμο του. Από εδώ και πέρα, η “μπάλα” βρίσκεται στα πόδια όλων των άλλων φορέων και προσώπων του Εργοτέλη που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα στη συγκεκριμένη υπόθεση (πέρα του ιδιοκτήτη και της διοίκησης της ΠΑΕ): του ΔΣ του “Ερασιτέχνη” κυρίως ως θεματοφύλακα του Συλλόγου αλλά και ως μετόχου της ΠΑΕ, του Μάνου Σεβαστάκη ως συνχρηματοδότη της ΠΑΕ (χωρίς αυτόν ο ιδιοκτήτης θα τα είχε ήδη παρατήσει) και φυσικά του κόσμου του Εργοτέλη ως απόλυτου κριτή και ρυθμιστή των πάντων. Είναι καιρός πια ν’ αναλογιστούν και ν’ αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους, προτού να είναι πολύ αργά…”