Βραβείο στον όμιλο CRETA για τη στήριξη του τουρισμού

Πρέπει να διαβάσετε

Για την προσφορά τους στον τουρισμό της Κρήτης τιμήθηκαν φορείς του νησιού, εργαζόμενοι στον τουρισμό, καθώς και Μέσα Ενημέρωσης.

Ανάμεσά τους ο Όμιλος CRETA, που στους δύσκολους καιρούς της πανδημίας ανέδειξε θεματικά τον τουρισμό της Κρήτης, υποστηρίζοντας στο σύνολό του έναν από τους πιο κομβικούς παραγωγικούς τομείς του νησιού.

Εκ μέρους του Ομίλου CRETA τον τιμητικό έπαινο παρέλαβε η δημοσιογράφος Αντιγόνη Ανδρεάκη, η οποία δήλωσε: «Είναι μια πολύ σημαντική διάκριση για την Τηλεόραση CRETA, η οποία έρχεται και πάνω στην αναφορά της συμπλήρωσης 30 ετών λειτουργίας της. Μια σημαντική βράβευση όσο αυτό αφορά στο δυναμικό και την ένωση όλων των συναδέλφων μπροστά και πίσω από τις κάμερες σε μια δύσκολη περίοδο όπως εκείνη της πανδημίας. Η τουριστική βιομηχανία για την Κρήτη είναι ένα πολύ μεγάλο όπλο, τόσο για το νησί όσο και για ολόκληρη την Ελλάδα και το γεγονός ότι αναγνωρίζει ότι χωρίς την βοήθεια των μέσων ενημέρωσης και ειδικότερα των τοπικών, πολλά πράγματα δεν θα ήταν εφικτά αυτό από μόνο του αποτελεί για εμάς μια πολύ μεγάλη νίκη».

Η βραδιά κατά την διάρκεια της οποίας δόθηκαν οι τιμητικές διακρίσεις πραγματοποιήθηκε από τον Σύνδεσμο Τουριστικών Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης ACTTA.

«Η Κρήτη είναι όμορφη και αυτό ίσως το χρωστά στην φύση, ωστόσο ο τουρισμός ακμάζει χάρη στους ανθρώπους που δουλεύουν γι΄αυτόν», ανέφερε η δημοσιογράφος της Τηλεόρασης CRETA Mίρκα Οικονομοπούλου που συντόνισε την εκδήλωση.

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα