Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου, 2025
11.6 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Βορίζια: Η ανάρτηση που έφερε το «ντου» στις φυλακές Ν.Aλικαρνασσού

Πρέπει να διαβάσετε

Μια ανάρτηση ήταν εκείνη που κινητοποίησε τις αστυνομικές αρχές με αποτέλεσμα να οργανωθεί τα ξημερώματα της Τρίτης, η έφοδος στις φυλακές της Νέας Αλικαρνασσού.

Στο σωφρονιστικό κατάστημα κρατείται ο αδερφός και άλλα δύο συγγενικά πρόσωπα του 39χρονου Φανούρη Καργάκη, που έχασε τη ζωή του στην ένοπλη συμπλοκή στα Βορίζια.

Ο πρώτος, σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε αλλά δεν έλαβε άδεια να παρευρεθεί στην κηδεία του αδερφού του. Την ημέρα της κηδείας του 39χρονου, από λογαριασμό του αδερφού του στα social media έγινε μια ανάρτηση αποχαιρετισμού, η οποία κινητοποίησε τις αρχές. 

Τα στελέχη του Τμήματος Οργανωμένου Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν σε έλεγχο στις φυλακές και εντόπισαν δύο κινητά τηλέφωνα σε κοινόχρηστους χώρους – σύμφωνα με την ΕΡΤ- τα οποία έχουν ήδη σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να ερευνηθεί κατά πόσο περιέχουν ίχνη επικοινωνίας ή συνεννοήσεων που σχετίζονται με την υπόθεση.

Οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμη ένα αυτοσχέδιο αιχμηρό αντικείμενο, ψαλιδάκι και φορτιστές.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα