Παρασκευή, 22 Αυγούστου, 2025
27.7 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Βόλος: Μοτοσυκλέτα φαίνεται να παρέσυρε τον 8χρονο που τραυματίστηκε

Πρέπει να διαβάσετε

Σε παράσυρση από δίκυκλη μοτοσικλέτα φαίνεται να οφείλεται ο τραυματισμός ενός οκτάχρονου αγοριού, το απόγευμα της Πέμπτης, στην περιοχή της Νέας Ιωνίας Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί, το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζουν οι αστυνομικοί της Τροχαίας Βόλου είναι το παιδί να παρασύρθηκε από δίκυκλη μοτοσικλέτα τη στιγμή που έβγαινε από το σπίτι του, στην περιοχή του Φυτόκου. Μετά το τροχαίο, ο οδηγός του δικύκλου φέρεται να εγκατέλειψε το σημείο και αναζητείται.

Το παιδί τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Βόλου με εκδορές και κάταγμα στο πόδι. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, καθώς διαθέτει Παιδοχειρουργική Κλινική. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται πολύ καλή από τους γιατρούς, ενώ δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτες πληροφορίες για το περιστατικό ανέφεραν πως το παιδί τραυματίστηκε σε τροχαίο ενώ επέβαινε σε μοτοσικλέτα μαζί με τους γονείς του, ωστόσο το σενάριο αυτό φαίνεται πλέον να απομακρύνεται.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα