Νέα στοιχεία έρχονται στο φως αναφορικά με την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 33χρονης Ιωάννας. Ο δικηγόρος του 40χρονου φίλου της 35χρονης κατηγορούμενης, μιλώντας στο Mega, υποστήριξε ότι ο πελάτης του τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. «Υπάρχουν πολλά θέματα που μας έχουν προβληματίσει. Ο ίδιος δηλώνει σοκαρισμένος. Έχει κάνει κατάθεση, η οποία μεταφέρθηκε ως δήλωσή του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος, Δημήτρης Γκαβέρας.

«Βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. Υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα, έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες του ίδιου και της οικογένειάς του. Εκείνος θεωρεί ότι δεν έχει άμεση εμπλοκή με την υπόθεση», συμπλήρωσε ο δικηγόρος του 40χρονου επιχειρηματία. Και προσθέτει: «Δεν είχε καταλάβει, δεν μπορούσε να το φανταστεί ότι θα μπορούσε να προκαλέσει ένα τέτοιο γεγονός. Ο ίδιος δεν θεωρούσε ότι έχει σχέση με κάποια από τις δύο κοπέλες. Ο πελάτης μου δεν είχε συναντήσει την κατηγορούμενη περίπου το τελευταίο οκτάμηνο», πρόσθεσε ο δικηγόρος του 40χρονου.

«Είχε μία περιστασιακή σχέση, δεν υπήρχε δεσμός», επεσήμανε και συμπλήρωσε ότι «θα κινηθούμε νομικά. Έχει θιχτεί η υπόληψή του. Ο ίδιος θεωρεί έχει υποστεί ηθική βλάβη, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, είναι εγκλεισμένος στο σπίτι του. Δεν είναι σε θέση να μιλήσει με κανέναν».

Σε ειδικά διαμορφωμένο κελί η κράτηση της 35χρονης

Σε ειδικά διαμορφωμένο κελί των φυλακών Κορυδαλλού οδηγήθηκε η 35χρονη γυναίκα που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 33χρονης Ιωάννας. Η μεταφορά της στο συγκεκριμένο κελί έγινε κατόπιν δικού της αιτήματος, καθώς η 35χρονη φερόμενη ως δράστιδα επιθυμεί να είναι απομονωμένη από τις υπόλοιπες κρατούμενες. Μάλιστα, πρόκειται να προαυλίζεται κατά μόνας, καθώς υπάρχει φόβος να δεχθεί επίθεση από άλλες συγκρατούμενες της.

Η 35χρονη γυναίκα στις 09:30 πέρασε το κατώφλι της Ευελπίδων και σύμφωνα με πληροφορίες έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής. Η παρουσία της στο ανακριτικό γραφείο είχε ελάχιστη διάρκεια. «Η εντολέας μου λόγω της σωματικής και ψυχολόγος κατάστασης στην οποία βρίσκεται δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και ζήτησε να απολογηθεί σε επόμενο χρόνο. Επιπλέον υπήρξαν νέα στοιχεία τα οποία θέλαμε να μελετήσουμε και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε», δήλωσε ο δικηγόρος της 35χρονος Σάκης Κεχαγιόλου.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνονται οι αντιδράσεις του κόσμου έξω από την Ευελπίδων, όταν η 35χρονη συνοδεία αστυνομίας, πήρε το δρόμο για τη φυλακή. Αρκετός κόσμος την αποδοκίμασε, ενώ η ίδια δεν είχε την παραμικρή αντίδραση.

Πηγή: ethnos.gr