Τη συγκινητική σκηνή που ένας νεαρός άνδρας, βουτά στα παγωμένα νερά μιας λίμνης στο Δυτικό Γιορκσάιρ της Αγγλίας για να σώσει έναν σκύλο, κατέγραψε με το κινητό της τηλέφωνο μία γυναίκα που περνούσε από εκεί.

Αγνοώντας το τσουχτερό κρύο, ο 31χρονος Ντάρσι Πελ, έσπασε τον πάγο και πήδηξε στο νερό για να σώσει το άτυχο ζώο. Όπως δήλωσε ο ίδιος, «δεν είναι ήρωας», αλλά «μόλις είδε έναν σκύλο που είχε ανάγκη» βούτηξε στη λίμνη του Pontefract Park, το περασμένο Σάββατο.

Δείτε πώς ο άνδρας έσωσε το σκύλο:
Στο βίντεο φαίνεται ο νεαρός άνδρας, που έκανε τζόκινγκ εκείνη τη ώρα, να σπάει τον πάγο στη λίμνη πριν μπει μέσα και αρπάξει τον σκύλο που είχε παγιδευτεί στον πάγο. Στη συνέχεια κολυμπά πίσω στην άκρη της λίμνης ακολουθώντας το σκυλάκι που επίσης κολυμπά, επιστρέφοντας το στους ιδιοκτήτες του.

Μετά τη διάσωση, ο φίλος του 31χρονου Πελ, του έδωσε το μπουφάν του και οι άνδρες συνέχισαν με το τρέξιμο. Ο Πελ, ο οποίος ζει στο Featherstone, είπε ότι είναι έμπειρος κολυμβητής κρύου νερού και συμβούλεψε τους άλλους να μην αντιγράψουν τις ενέργειές του, καθώς θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο.

Πηγή: iefimerida.gr