Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
27.2 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Βίντεο: Viral o σκύλος που παίζει πιάνο και… τραγουδά

Πρέπει να διαβάσετε

Viral έχει γίνει στο Διαδίκτυο το χάσκι που παίζει πιάνο έχοντας συνθέσει ένα δίκο του αυτοσχέδιο κομμάτι που αν και φαίνεται αδιανόητο έχει μία υπέροχη μελωδία… τουλάχιστον για ό,τι θα μπορούσε να κάνει ένας σκύλος!

Πιο συγκεκριμένα, στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορεί ένα βίντεο που δείχνει ένα πανέμορφο χάσκι να περπατά ρυθμικά πάνω σε ένα πιάνο, κάνοντας μάλιστα και εναλλαγές στα πλήκτρα.

Η μελωδία του «κομματιού» οριακά μπορεί να συγκριθεί με τις ικανότητες ενός σχετικά αρχάριου ανθρώπου που βρίσκεται στα πρώτα στάδια εκμάθησης του οργάνου.

Μάλιστα, το αξιολάτρευτο χάσκι φαίνεται να απολαμβάνει το παίξιμο και τη μελωδία, καθώς ουρλιάζει στο άκουσμα των υψηλών συχνοτήτων που παράγουν τα πλήκτρα, δίνοντας την αίσθηση ότι τραγουδά πλαισιώνοντας το κομμάτι του.

Το αποτέλεσμα, όπως μπορείτε να δείτε και στα πλάνα, είναι εντυπωσιακό.

Δείτε το βίντεο που έχει γίνει viral:

@spankyandnikita

#dogsoftiktok #dog#piano #husky#foryou

♬ original sound – Dogs of TikTok

Αληθινό ή ψεύτικο;

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι δεν λείπουν και οι… αμφισβητίες, καθώς υπάρχουν αρκετά σχόλια στα οποία αναφέρεται πως πρόκειται για βίντεο-προϊόν της τεχνητής νοημοσύνης καθώς ο ήχος που παράγεται δεν συγχρονίζεται με τα πλήκτρα που πατάει με τα πόδια του ο σκύλος.

Πάντως το βίντεο, είτε είναι ψεύτικο είτε αληθινό, είναι σίγουρα εντυπωσιακό.

Πηγήin.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα