Βίντεο – ντοκουμέντο: Η στιγμή που το αυτοκίνητο εισβάλει στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου

Πρέπει να διαβάσετε

Σε εκτροπή οχήματος από οδηγικό λάθος, οφείλεται η εισβολή του αυτοκινήτου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τη μέχρι στιγμής ενημέρωση από την αστυνομία, το περιστατικό έγινε γύρω στις 21.00 το βράδυ της Τετάρτης. Ο 23χρονος οδηγός του οχήματος, στην προσπάθειά του να στρίψει, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, σύμφωνα πάντα με την ΕΛ.ΑΣ με αποτέλεσμα να εισβάλει από τις σκάλες στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, δεν υπήρξε τραυματισμός.

Στο μεταξύ, το Creta24 αποκαλύπτει βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή που το όχημα «μπουκάρει» στις εγκαταστάσεις του Πολιτιστικού.

Απίστευτες εικόνες: Αυτοκίνητο εισέβαλε στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Στέλα Αρχοντάκη, το πρωί έκπληκτοι οι υπάλληλοι του Πολιτιστικού αντίκρισαν το συμβάν, ενώ το κυκλοφοριακό πρόβλημα αλλά και το πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης στο σημείο είναι… διαχρονικό

«Μάλλον υπήρξε κίνηση από το αντίθετο ρεύμα, ο οδηγός έκανε όπισθεν, προκειμένου να ελευθερώσει τον χώρο και θεώρησε ότι εκεί είναι ράμπα και κάποια στιγμή διαπίστωσε ότι είναι πάνω στα σκαλοπάτια. Νομίζω ήταν τυχερός που δεν αναποδογύρισε. Με την είσοδο και έξοδο στο Πολιτιστικό έχουμε πολλά προβλήματα λόγω της στάθμευσης γύρω στην περιοχή, ενώ υπάρχει ταμπέλα ότι απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση και θα έρθει γερανός της τροχαία, δεν έρχεται ποτέ», αναφέρει η κ. Αρχοντάκη.

Σύμφωνα με την κ. Ειρήνη Σκανατέλια, υπάλληλο του Πολιτιστικού που το πρωί είδε το αυτοκίνητο στις σκάλες, το βράδυ έγινε προσπάθεια από την οδική βοήθεια για την απομάκρυνση του αυτοκινήτου αλλά αυτή δεν κατέστη εφικτή.

Στο σημείο έφτασε και η αστυνομία.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα