Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
26.8 C
Ηράκλειο

Δες τον καιρό

Βίντεο δείχνει ότι στολίζατε λάθος το χριστουγεννιάτικο δέντρο ως τώρα -Ο σωστός τρόπος να κρεμάτε τις μπάλες

Πρέπει να διαβάσετε

Μία γυναίκα ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο, επιδεικνύοντας τον «σωστό» σύμφωνα με αυτήν τρόπο, να κρεμάσετε στολίδια στα χριστουγεννιάτικα δέντρα, ισχυριζόμενη ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων το κάνει λάθος.

Το κλιπ διάρκειας 11 δευτερολέπτων κοινοποιήθηκε από μια γυναίκα TikToker από τη Φλόριντα, τη @sunshinethedoggo και έλαβε γρήγορα πάνω από 42.000 likes καθώς και εκατοντάδες σχόλια.

Αντί να κρεμάσετε τα στολίδια μεμονωμένα, το κόλπο περιλαμβάνει το δέσιμο τους σε ομάδες των τεσσάρων ή πέντε προτού στερεωθούν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η γυναίκα συνιστά τη χρήση ενός καθαριστικού πίπας ή ενός εύκαμπτου σύρματος για τη σύνδεση στολιδιών διαφόρων μεγεθών, υποστηρίζοντας ότι «φαίνεται πολύ καλύτερα» να κρέμονται από τα κλαδιά.

Η νέα της τεχνική έχει προκαλέσει σάλο στα social. Ενώ ένας επαίνεσε τη μέθοδο γράφοντας: «Αυτό είναι τέλειο!!!», ένα άλλο άτομο εξήγησε: «Το δέντρο μου είναι γεμάτο αναμνήσεις. Στολίδια από διακοπές, ή ειδικές περιστάσεις. Δεν είναι θέμα αισθητικής».

Ο τρόπος που προτείνει η TikToker για τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου
Το βίντεο του TikTok, με τίτλο Ornament Hack For Your Christmas Tree, ξεκινά με τις λέξεις «Κοινά λάθη».

Στη συνέχεια εμφανίζεται η συμβουλή «Μην κρεμάτε τα στολίδια σας έτσι» μαζί με μια εικόνα ενός μόνο ιριδίζοντος στολιδιού που κρέμεται από ένα δέντρο. Αντ’ αυτού, κάντε αυτό: Ομαδοποιήστε πολλά στολίδια σε ένα κομμάτι καθαριστικού σωλήνων», συνεχίζει, καθώς δένει τα μπιχλιμπίδια μεταξύ τους για να δημιουργήσει ένα σύμπλεγμα.

Η γυναίκα τοποθετεί το μεγαλύτερο στολίδι στο κέντρο, με μικρότερα εκατέρωθεν, που ενσωματώνουν λευκές, ασημί και χρυσές αποχρώσεις.

Στη συνέχεια, ασφαλίζει τη θηλιά δένοντας το καθαριστικό σωλήνων στην κορυφή πριν το τοποθετήσει σε ένα κλαδί δέντρου, υποστηρίζοντας ότι «φαίνεται πολύ καλύτερο».

Το τελικό προϊόν φαίνεται να δημιουργεί μια πιο γεμάτη εμφάνιση στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

@sunshinethedoggo

Ornament clusters are the way to go! #christmastree #christmas2023

♬ original sound – Mariah Carey

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα