Βιασμός 16χρονου στην Δράμα: «Ο 36χρονος κλείδωσε την πόρτα και του είπε να κατεβάσει το παντελόνι»

Πρέπει να διαβάσετε

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 36χρονος από την Δράμα, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε τον 16χρονο γιο της συντρόφου του και ότι προσπάθησε να ασελγήσει στον φίλο του.

Ο 36χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του, ενώ οι γονείς του 16χρονου που έκαναν την καταγγελία, μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες των όσων φέρεται να διαδραματίστηκαν πίσω από την κλειστή πόρτα του δωματίου στο οποίο έβαλαν τον 16χρονο να κοιμηθεί μαζί με τον 36χρονο κατηγορούμενο.

«Τον έβαλαν να κοιμηθεί μαζί του»

Η μητέρα του 16χρονου περιγράφει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» όσα της μετέφερε ο γιος της: «Είπαν ότι δεν είχαν κρεβάτια και τον έβαλαν να κοιμηθεί με τον 36χρονο. Πήγαν στο δωμάτιο και τότε (ο 36χρονος) κλείδωσε την πόρτα και ζήτησε από τον γιο μου να κατεβάσει το παντελόνι. Ο γιος μου δεν το κατέβασε. Αυτό κράτησε περίπου 3,5 ώρες. Όταν συνήλθε ο γιος μου βρήκε το κουράγιο και τη δύναμη να σηκωθεί και να ζητήσει βοήθεια έξω στο σαλόνι από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας».

Τότε, σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία της μητέρας του 16χρονου, ο φίλος του γιου της αποκάλυψε ότι ο 36χρονος είχε κάνει και σε εκείνον «ακόμη χειρότερα» και μάλιστα πάνω από 10 φορές.

Η μητέρα του 16χρονου, σημειώνει πως όταν ο γιος της ζήτησε να κοιμηθεί στον φίλο του, εκείνη του το επέτρεψε αφού γνώριζε τη μητέρα του εδώ και τριάντα χρόνια. «Ήταν παιδική μου φίλη», είπε.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα