Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Προφυλακιστέοι οι 3 από τους 4 ανήλικους

Πρέπει να διαβάσετε

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι 3 από τους 4 ανήλικους που κατηγορούνται για τη φρικτή υπόθεση βιασμού 15χρονου συμμαθητή τους στο Ίλιον. Ο τέταρτος δεν είχε συμπληρώσει τα 15 έτη για λιγες ημέρες.

Οι υπόλοιποι δύο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη.

Από τους συνολικά οκτώ ανηλίκους που εμπλέκονται στην υπόθεση έχουν συλληφθεί οι έξι.

Κατηγορούνται για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατοχή ναρκωτικών και πορνογραφία ανηλίκων.

Τα βίντεο που εντόπισαν οι αρχές στα κινητά τους, προκάλεσαν σοκ ακόμα και σε έμπειρους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας. Η συμμορία των ανήλικων, δεν δίσταζε να ανταλλάσσει ακόμα και υλικό πορνογραφίας, ενώ βρέθηκαν και βίντεο που είχαν γυρίσει οι ίδιοι με ναρκωτικά και όπλα.

Πως ξετυλίχθηκε το κουβάρι της φρικτής υπόθεσης

Το παιδί που κλείστηκε στον εαυτό του και απέφυγε να μιλά ακόμα και στην οικογένειά του ανέβαινε το δικό του Γολγοθά, χωρίς να μπορεί να πει σε κανέναν τίποτα μέχρι που οι γονείς του ενημερώθηκαν για όσα έχουν γίνει και η υπόθεση έφτασε στην αστυνομία. Οι 15χρονοι κακοποιοί συνελήφθησαν.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να πλησιάσουν με διακριτικό τρόπο το 15χρονο θύμα της υπόθεσης ενώ ξεκαθαρίζουν σε όλους τους τόνους ότι έχουν να κάνουν με ένα παιδί που πλέον η ψυχολογική του κατάσταση είναι άκρως διαταραγμένη και χρειάζεται σίγουρα προσοχή, βοήθεια και σεβασμό από όλους.

Οι αρχές γνωρίζουν, πως από μέλος μιας παρέας το 15χρονο αγόρι έγινε θύμα βιασμού. Οι δράστες έφτασαν μέχρι το φρικιαστικό σημείο της βιντεοσκόπησης και ενώ ζητούσαν αρχικά να μείνει το πράγμα εκεί και να μην πάρει διαστάσεις, συνέχισαν και τις επόμενες μέρες, απειλώντας πια το 15χρονο παιδί ότι θα συνεχίσουν να διακινούν το βίντεο στο οποίο είχαν καταγράψει το βιασμό του.

«Ήταν ένα αστείο»

Και ενώ υποστηρίζουν ότι θα απολογηθούν στον ανακριτή για τις λεπτομέρειες, το μόνο που ανέφεραν με περίσσιο θράσος στους αστυνομικούς, είναι ότι οι βιασμοί ήταν γι’ αυτούς ένα αστείο και ότι το έκαναν με χιουμοριστική διάθεση, αφήνοντας εμβρόντητους για την απάθεια των δραστών, τους έμπειρους αστυνομικούς που τους άκουγαν.

Πηγήcnn.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα