Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Προφυλακιστέοι δύο κατηγορούμενοι – Ανάμεσα τους ο 34χρονος Κρητικός

Στη φυλακή οδηγούνται οι δύο από τους τρεις κατηγορουμένους για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, μετά την απολογία τους ενώπιον της ανακρίτριας.

Για τον τρίτο, τον 36χρονο διοικητικό υπάλληλο του νοσοκομείου Μεταξά, ανακρίτρια και εισαγγελέας διαφώνησαν για την ποινική του μεταχείριση και ως εκ τούτου τον τελικό λόγο θα έχει το δικαστικό συμβούλιο.

Ο πρώτος εκ των κατηγορουμένων συνελήφθη την Παρασκευή, είναι 33 ετών και φέρεται να είχε συναντηθεί τουλάχιστον δύο φορές με την 12χρονη.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος, 36 ετών, είναι εργαζόμενος σε νοσηλευτικό ίδρυμα του Δημοσίου από το οποίο απομακρύνθηκε μετά τη σύλληψή του και «έπεσε στα χέρια» των Αρχών το Σάββατο. Ο τρίτος κατηγορούμενος, που συνελήφθη την Κυριακή, είναι 34 ετών.

Και οι τρεις εντοπίστηκαν μέσω των διαδικτυακών αποτυπωμάτων τους.

Οι τρεις κατηγορούμενοι ήρθαν αντιμέτωποι με τις Αρχές μετά τη σύλληψη και την προφυλάκιση του Ηλία Μίχου για βιασμό και μαστροπεία και του Γιάννη Σοφιανίδη που κρίθηκε προφυλακιστέος την ίδια μέρα με τον 53χρονο για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, αλλά και μετά τη σύλληψη της μητέρας του παιδιού.

Ποιοι είναι οι τρεις

Στην περίπτωση του 33χρονου έχει επιβεβαιωθεί ότι πραγματοποίησε τουλάχιστον δύο ραντεβού με την ανήλικη τα οποία τα έκλεισε μέσω ανταλλαγής μηνυμάτων σε συγκεκριμένη πλατφόρμα. Είναι εργαζόμενος σε φαρμακαποθήκη και κάτοικος Αγίας Βαρβάρας, ενώ ο ίδιος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι δεν συνευρέθηκε με την ανήλικη και ότι τον παγίδεψε ο Ηλίας Μίχος, ο οποίος συνομιλούσε μαζί του, προσποιούμενος το κοριτσάκι λέγοντας ότι είναι 17 ετών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο πρώτο ραντεβού ο Ηλίας Μίχος τού ζήτησε να καλύψει τα τζάμια του αυτοκινήτου με πετσέτες προκειμένου να μην κινήσουν υποψίες και εκείνος αρνήθηκε και αποχώρησε. Στο δεύτερο ραντεβού ο συλληφθείς ισχυρίζεται ότι έδωσε στην 12χρονη 70 ευρώ που είχαν συμφωνήσει, εκείνη έφυγε λέγοντας ότι τα πάει στη μητέρα της και θα επιστρέψει, αλλά δεν γύρισε ποτέ και ο ίδιος έφυγε. Με βάση τα όσα φέρεται να είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς υπήρξε και τρίτο ραντεβού το οποίο ακύρωσε ο Ηλίας Μίχος με την αιτιολογία ότι του είχε ζητήσει να προκαταβάλει το χρηματικό ποσό που συμφώνησαν μέσω e-banking, αλλά δεν είδε την κατάθεση και έτσι δεν έγινε ποτέ η «συνάντηση».

 

Στον εισαγγελέα ο 33χρονος που κατηγορείται για βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια
Στον εισαγγελέα ο 33χρονος που κατηγορείται για βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια

Ο δικηγόρος του Γιάννης Μπαρκαγιάννης αναμένεται να κινηθεί στην υπερασπιστική γραμμή ότι ο 33χρονος δεν κακοποίησε ποτέ το παιδί, αλλά και ότι η διανοητική του κατάσταση δεν είναι αντίστοιχη της ηλικίας του. Μάλιστα, ψυχίατρος που όρισε η οικογένειά του βρέθηκε χθες στην ΓΑΔΑ και τον εξέτασε για να διαπιστώσει εάν είναι σε θέση να διακρίνει το ηλικιακό φάσμα ενός ατόμου του άλλου φύλου. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του αν και είναι 33 ετών ο εγκέφαλός του λειτουργεί σαν να είναι 15 και υπάρχει και χαρτί από ειδικό κατά προγενέστερο χρόνο που το πιστοποιεί.

Ο 36χρονος, από την άλλη, είναι διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο «Μεταξά» και κάτοικος Δυτικής Αττικής και μετά από τη σύλληψή του έχει τεθεί διαθεσιμότητα με εντολή του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, έχει επιβεβαιωθεί ότι πραγματοποίησε τουλάχιστον ένα ραντεβού με την ανήλικη. Η γραμμή υπεράσπισής του από τον δικηγόρο του, Λάμπρο Μπρεάνο, αναμένεται να κινηθεί στο επίπεδο ότι ο εντολέας του την είχε περάσει για ενήλικη, παρόλο που στα μηνύματα που είχε ανταλλάξει ανέφερε ότι ήταν 17 ετών και παρόλο που είναι προφανές από την εικόνα του παιδιού ότι πρόκειται για μαθήτρια του Δημοτικού. Ο 36χρονος φέρεται να είπε στον εισαγγελέα ότι πράγματι είχαν ανταλλάξει μηνύματα, αλλά ουδέποτε είχε την οποιαδήποτε σωματική επαφή με την ανήλικη.

Στον εισαγγελέα ο 36χρονος που συνελήφθη για βιασμό της 12χρονης
Στον εισαγγελέα ο 36χρονος που συνελήφθη για βιασμό της 12χρονης

Αναφορικά με τον 34χρονο που συνελήφθη καθώς επέστρεφε από ταξίδι στη Γερμανία αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί. Πρόκειται για κάτοικο Παγκρατίου που κατέχει το 60% οικογενειακής εταιρείας μετάλλων και φέρεται να βίασε τουλάχιστον δύο φορές το κοριτσάκι. Και οι τρεις συλληφθέντες δεν έχουν απασχολήσει, σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr κατά το παρελθόν τις Αρχές, ενώ κατηγορούνται για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Πηγήethnos.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα