«Βγήκε» είδηση με Ριζικιανάκη στο περιθώριο της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ

Η έντονη παρουσία Κρητικών στελεχών στο Caravel, έβγαλε και ειδήσεις.

Ο φακός του Creta24 «έπιασε», λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Σπυρόπουλο να συνομιλεί με τον οργανωτικό γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Μιχάλη Ριζικιανάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ο κ. Ριζικιανάκης συστρατεύεται με το ΠΑΣΟΚ αποκτώντας ρόλο στον Τομέα Εργασίας καθώς έχει ενταχθεί στην γραμματεία και απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις απο την Χαριλάου Τρικούπη.

Η είδηση αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αν αναλογιστούμε πως ο Ηρακλειώτης συνδικαλιστής προέρχεται απο τα «σπλάχνα» της Νέας Δημοκρατίας καθώς έχει διατελέσει στο παρελθόν μεταξύ άλλων πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ηρακλείου.

Ποιος είναι ο Μιχάλης Ριζικιανάκης

Ο Μιχάλης Ριζικιανάκης είναι Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Επιχειρηματικού Τομέα της ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ.

Είναι απόφοιτος της Σχολής Επιστημών Υγείας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

Επί σειρά ετών εκλέγεται πρόεδρος του Σωματείου Επισιτισμού Τουρισμού Νομού Ηρακλείου, ενώ είναι και μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, στη θέση του Οργανωτικού Γραμματέα.

Είναι πρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Δημοτικής Επιχείρησης Ηρακλείου ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ και εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. της εταιρίας, εκλεγμένος αντιπρόσωπος στη ΓΕΣΕΕ, εκλεγμένος αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Επισιτισμού Τουρισμού και μέλος της τοπικής διοικητικής επιτροπής ΕΦΚΑ Ηρακλείου.

Έχει διατελέσει πρόεδρος εξελεκτικής επιτροπής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επισιτισμού Τουρισμού.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα