Βέρρας: Είναι σαφές πως ο Ξυλούρης σκότωσε τον Λ. Καλομοίρη – «Δεν έβλεπα τίποτα όταν άδειαζα το όπλο» λέει ο 29χρονος

Την Τετάρτη το μεσημέρι θα απολογηθεί ο 29χρονος από τα Ανώγεια για την τραγωδία του Σαββάτου καθώς ζήτησε και πήρε αναβολή.

Ο νεαρός δεν αρνείται πως σκότωσε τον 30χρονο Ξυλούρη ωστόσο περιγράφει τα γεγονότα με μια άλλη εκδοχή μέσω του συνηγόρου του Δ. Βέρρα.

Ο κ. Βέρρας εξερχόμενος από το γραφείο του εισαγγελέα αναφέρθηκε σε όσα υποστηρίζει ο εντολέας του και ξεκαθάρισε μετά και τις δηλώσεις Ξυλούρη πως «δεν υπάρχει κανένα κενό όσον αφορά το ποιος σκότωσε τον Λευτέρη Καλομοίρη. Δικονομικά έχουν διαχωριστεί οι δυο υποθέσεις. Έχουμε δυο διαφορετικά όπλα και αυτό δεν αμφισβητείται».

Ο συνήγορος του 29χρονου τόνισε πως οι δυο νεαροί είχαν νωρίς έναν διαπληκτισμό όχι όμως σημαντικό καθώς απέφερε μονάχα αμυχές.

Στη συνέχεια οι δυο -σύμφωνα πάντα με τον κ. Βέρρα- επέστεψαν σπίτια τους, όμως ο Ξυλούρης επέστρεψε έξω από το σπίτι της οικογένειας Καλομοίρη με όπλο.

«Εκεί χτύπησε τον Λευτέρη Καλομοίρη στο πρόσωπο προκαλώντας του κάταγμα και στη συνέχεια με μια σφαίρα τον σκοτώνει» τονίζει ο συνήγορος του 29χρονου και συνεχίζει «τότε ο εντολέας μου ενώ είχε βγει μόλις από το μπάνιο ακούει φασαρία και τη μάνα του να φωνάζει, κατεβαίνει από τον πρώτο όροφο κρατώντας όπλο και το «αδειάζει» στον 30χρονο».

Μάλιστα ο 29χρονος σύμφωνα με τον κ. Βέρρα δηλώνει πως  «όταν άδειαζα το όπλο στον Ξυλούρη δεν έβλεπα τίποτα. Είχα θολώσει βλέποντας νεκρό τον πατέρα μου».

Ο συνήγορος του 29χρονου μαζί με την συνάδελφο του Αλεξάνδρα Σπανάκη θέλησαν να διευκρινίσουν πως εκείνοι καλούνται να διαχειριστούν μια πραγματικότητα σε νομικό επίπεδο, άλλοι θα το πράξουν στο κοινωνικό σκέλος της υπόθεσης διαισθανόμενοι το βάρος αυτής της τραγωδίας που έχει και κοινωνικές προεκτάσεις.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα