Βασίλειος Κωστέτσος: Στο νοσοκομείο ύστερα από επίθεση στο κέντρο της Αθήνας – «Χτύπησαν τον φίλο μου με στιλέτο»

Επίθεση στο κέντρο της Αθήνας δέχτηκε ο Βασίλειος Κωστέτσος, σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στα social media.

Ο γνωστός σχεδιαστής την ώρα που έκανε βόλτα μ’ έναν φίλο του στην πλατεία Συντάγματος, κάποιοι κατευθύνθηκαν προς το μέρος τους, όπου και τους επιτέθηκαν με σκοπό να τους ληστέψουν.

«Στην καρδιά της Αθήνας. Πριν λίγο στα σκαλιά της πλατείας Συντάγματος, όπως κατεβαίνουμε να πάμε προς Ερμού, έπεσε ένα μπουλούκι από αλλοδαπούς Αλγερινοί η Πακιστανοί με σκοπό να μας κλέψουν, κλείνοντας μας τον δρόμο! Αντιληφθήκαμε αμέσως την πρόθεση τους για κλοπή και ώσπου ν’ αντιδράσουμε πετάγοντας μας μπουκάλια, χτύπησαν τον φίλο μου με στιλέτο στο πρόσωπο τραυματίζοντας τον, εμένα με πέταξαν με τη μούρη από τα σκαλιά και αστυνομία πουθενά! Ύστερα θέλουμε και τουρισμό! Καμία προστασία, Αίσχος» περιέγραψε φανερά εκνευρισμένος.

 

Στη συνέχεια, δημοσίευσε μία δεύτερη φωτογραφία που δείχνει τον ίδιο και τον φίλο του μέσα από το νοσοκομείο να δέχονται τις πρώτες βοήθειες. «Ευτυχώς δεν πρόλαβαν να μας μαχαιρώσουν στο σώμα. Ράμματα, μώλωπες και περιμένουμε τις ακτινογραφίες. Όλα αυτά στην καρδιά της Αθήνας» πρόσθεσε.

Πηγήethnos.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα