Τζο Μπάιντεν: Σκόνταψε ξανά ανεβαίνοντας τη σκάλα του Air Force One

Πρέπει να διαβάσετε

Νέα ερωτήματα για τη φυσική κατάσταση του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, προκαλεί η νέα τούμπα του τη στιγμή της επιβίβασής του στο Air Force One στην Αλαμπάμα.

Στο βίντεο φαίνεται ο Μπάιντεν να μπουρδουκλώνεται στα μισά της σκάλας και να βάζει τα χέρια του προκειμένου να προστατευτεί από την πτώση.

Όπως σημειώνει η New York Post πρόκειται για την πέμπτη φορά που ο Τζο Μπάιντεν σκοντάφτει στις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους με την αμέσως προηγούμενη λίγες εβδομάδες νωρίτερα κατά την αναχώρησή του από την Πολωνία μετά το ταξίδι του στην Ουκρανία.

Ο 80χρονος σήμερα Μπάιντεν είχε σκοντάψει και τον Μάιο του 2022 χρησιμοποιώντας τότε τη χειρολαβή για να αποφύγει τα χειρότερα κατά την επιβίβαση στο Air Force One για ταξίδι στο Ιλινόις.

Έναν μήνα αργότερα είχε, επίσης, σκοντάψει την ώρα που επέβαινε στο αεροσκάφος που μεταφέρει τον εκάστοτε Πρόεδρο των ΗΠΑ για ταξίδι στο Λος Άντζελες.

Το ίδιο είχε συμβεί, και μάλιστα εις διπλούν, τον Μάρτιο του 2021 όταν ετοιμαζόταν για ταξίδι στην Τζόρτζια με την τότε εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου να αποδίδει την τούμπα του σε μια ριπή αέρα.

Τα ατυχήματα αυτά έχουν προκαλέσει την αντίδραση των Ρεπουμπλικανών οι οποίοι κατηγορούν τον Τζο Μπάιντεν ότι δεν έχει την πνευματική και σωματική ικανότητα για να βρίσκεται στη θέση του προέδρου των ΗΠΑ.

Ο γιατρός του Μπάιντεν στη δική του πεντασέλιδη αναφορά για την κατάσταση της υγείας του προέδρου των ΗΠΑ, τον Φεβρουάριο, είχε αναφερθεί σε «σημαντική σπονδυλική αρθρίτιδα, ήπια αρθρίτιδα ποδιού μετά από κάταγμα και ήπια αισθητική περιφερική νευροπάθεια των ποδιών».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα