Την προσπάθεια που καταβάλει να μπει στο αυτοκίνητό του το οποίο είναι σταθμευμένο σε θέση ΑμΕΑ, καταγράφει σε βίντεο ο Παραολυμπιονίκης, Αντώνης Τσαπατάκης. Σημειώνεται πως ένας ασυνείδητος οδηγός είχε διπλοπαρκάρει με αποτέλεσμα να μπλοκάρει την είσοδο στον Έλληνα Παραολυμπιονίκη.

«Τι θα συμβεί όμως όταν τα χέρια μου θα πάψουν να είναι δυνατά;…», διερωτάται ο Παραολυμπιονίκης, αφού κατάφερε να μπει με πολλή προσπάθεια μέσα στο όχημά του.

«Άλλη μια φορά που διαπίστωσα, από προσωπική εμπειρία, ότι πρέπει να συνεχίσω να δημοσιεύω τέτοιες συμπεριφορές μήπως και αλλάξει η “α-παιδεία” όλων εκείνων… Καμιά φορά όμως, δεν θα με σταματήσει από το να πιστεύω ότι θα αλλάξουμε!», έγραψε ακόμη.

Η ανάρτηση του Ελληνα Παραολυμπιονίκη στο Instagram:

«Δικαίωμα στην ζωή, έχουμε όλοι! Άλλη μια φορά που διαπίστωσα ότι κάποιοι στερούν αυτό το δικαίωμα από τους ανθρώπους με διαφορετικό τρόπο κίνησης ή ζωής (όπως αναφέρομαι αντί για τον όρο ανάπηροι ή ΑΜΕΑ) και αποφασίζουν για το αν θα ζήσουν.

Άλλη μια φορά που διαπίστωσα, από προσωπική εμπειρία, ότι πρέπει να συνεχίσω να δημοσιεύω τέτοιες συμπεριφορές μήπως και αλλάξει η “α-παιδεία” όλων εκείνων… Καμιά φορά όμως, δεν θα με σταματήσει από το να πιστεύω ότι θα αλλάξουμε!

Για την ιστορία, είχα παρκάρει το αυτοκίνητο μου σε θέση στάθμευσης για ανθρώπους με διαφορετικό τρόπο κίνησης και ο οδηγός του λευκού αυτοκινήτου διπλο-πάρκαρε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να μην μπορώ να ανοίξω όσο χρειάζεται την πόρτα για να μπω και να βάλω το καρότσι μέσα. Τα κατάφερα όμως, όπως κάθε φορά!

Τι θα συμβεί όμως όταν τα χέρια μου θα πάψουν να είναι δυνατά;…».

Πηγή: ethnos.gr