Τρόμος για τα νοικοκυριά οι διαρρήξεις τους καλοκαιρινούς μήνες

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Καθημερινό φαινόμενο οι κλοπές και οι διαρρήξεις και πολλοί έχουν πάρει τα μέτρα τους

 

Δεκάδες είναι οι διαρρήξεις τον Αύγουστο σε διαμερίσματα αλλά και καταστήματα ακόμη και σε χώρους όπου οι ιδιοκτήτες έχουν τοποθετήσει κάμερες ασφαλείας και συναγερμό.

Ανυποψίαστοι πολίτες γυρνούν από τις καλοκαιρινές αποδράσεις και συναντούν εικόνες, όπως αυτές που αντίκρυσε μία οικογένεια στου Ζωγράφου. Ένα σπίτι λεηλατημένο από επιτήδειους.

Φόβος επικρατεί και στην Καισαριανή. Στις ανατολικές συνοικίες της Αθήνας, οι κλέφτες φαίνεται ότι κάνουν χρυσές δουλειές εκμεταλλευόμενοι την απουσία επαρκούς αστυνόμευσης. Παρόμοια περιστατικά έχουν εντοπιστεί και στον Βύρωνα.

Καθημερινό φαινόμενο οι κλοπές και οι διαρρήξεις και πολλοί έχουν πάρει τα μέτρα τους.

Την ίδια ώρα στη Θεσσαλονίκη ανθίζουν οι κλοπές σε μαγαζιά, όπως στην περίπτωση με τους δύο νεαρούς που αρπάζουν καρέκλες, αλλά και σε καταστήματα 24ωρης λειτουργίας.

Οι πολίτες παρακολουθούν με ανησυχία κάθε καλοκαίρι τις περιουσίες τους να γίνονται έρμαιο των διαρρηκτών.

 

Προηγούμενο

Ακίνητα: Ακριβότερα κατά 10% σε ένα έτος τα εξοχικά - Τα στοιχεία για την Κρήτη

Επόμενο

«Θερίζει» η ξηρασία στην Καστοριά - Στέρεψε η κοίτη του Αλιάκμονα

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα