Τρόμος για 82χρονη μέσα στο σπίτι της -«Μην φωνάζεις δώσε μου τα χρυσά και τα χρήματα»

Πρέπει να διαβάσετε

«Μην φωνάζεις δώσε μου τα χρυσά και τα χρήματα». Με ένα κατσαβίδι στο χέρι και με αυτά τα λόγια επιτήδειοι απείλησαν μια 82χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της προκειμένου να δώσει τις οικονομίες της και ότι άλλο πολύτιμο είχε.

Η 82χρονη πήγε στο τμήμα ασφαλείας της Κηφισιάς την περασμένη Τετάρτη (10/4), και κατήγγειλε τη ληστεία σε βάρος της την προηγούμενη ημέρα.Όπως υποστήριξε, περίπου στις 22:00 το βράδυ, ενώ ήταν μέσα στη μονοκατοικία της , άκουσε ένα δυνατό θόρυβο στην αλουμινένια πόρτα της κουζίνας.

Την ακινητοποίησαν και έψαξαν ανενόχλητοι το σπίτι
Καθώς κινήθηκε προς τα εκεί για να δει τι συνέβη αντίκρισε μπροστά της 3 μαυροφορεμένους άνδρες με κουκούλες που κάλυπταν το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου τους να έχουν μπει μέσα σπάζοντας τον ταμπλά της πόρτας.

Μόλις την αντίκρισαν ο ένας εκ των τριών την πίεσε και την ξάπλωσε στο πάτωμα και οι άλλοι δύο κινήθηκαν προς τα υπνοδωμάτια. Εκείνη τη στιγμή επειδή πονούσε άρχισε να του φωνάζει να την αφήσει και ταυτόχρονα φώναζε το γιό της που μένει στη διπλανή οικία.

Ακούγοντας τις φωνές ο ένας από τους δύο που βρισκόταν στα υπνοδωμάτια ήρθε προς το μέρος της και ζήτησε από το άτομο που βρισκόταν μαζί της ένα κατσαβίδι. Πήρε το κατσαβίδι και της είπε: «μη φωνάζεις δώσε μου τα χρυσά και τα χρήματα». Εκείνη του είπε να την αφήσει ήσυχη και τότε ήρθαν και οι άλλοι δύο και του είπαν «πάμε να φύγουμε».

Αποχώρησαν από το ίδιο σημείο από όπου μπήκαν και τηλεφώνησε στο γιο της για να έρθει να την βοηθήσει.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα