Τροχαίο στη Βάρη: Νταλίκα ανετράπη – “Έλιωσε” ΙΧ από το χώμα που μετέφερε

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στις 7:30 στη λεωφόρο Ευελπίδων, στα Βλάχικα της Βάρης, στο ρεύμα προς Βούλα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, νταλίκα που μετέφερε σακιά με χώμα εξετράπη της πορείας της υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και ανετράπη, καταλήγοντας πάνω σε σταθμευμένο όχημα.

Η νταλίκα «έλιωσε» το ΙΧ που ήταν σταθμευμένο, ενώ ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Το περιστατικό συνέβη ακριβώς μπροστά από πρατήριο υγρών καυσίμων, προκαλώντας αναστάτωση στους διερχόμενους οδηγούς.

Από την ανατροπή του βαρέος οχήματος δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός, ενώ οι υλικές ζημιές είναι σημαντικές τόσο στο φορτηγό όσο και στο σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Για αρκετή ώρα η κυκλοφορία διεξαγόταν με δυσκολία στο ρεύμα προς Βούλα, ενώ τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία Ελληνικού.

Προηγούμενο

Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Νέες καταθέσεις και στοιχεία στα χέρια της Ανακρίτριας Καλαμάτας

Επόμενο

Κτηνοτρόφοι Χανίων: Ξεκίνησε η κινητοποίηση - Κλείνουν τον ΒΟΑΚ

Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα

Με μεγαλοπρέπεια γιορτάζεται στο Αρκαλοχώρι η Μεταμόρφωση του Σωτήρος- Κλειστές οι υπηρεσίες και το Δημοτικό Κατάστημα Αρκαλοχωρίου σήμερα

Με μεγαλοπρέπεια γιορτάζεται και φέτος στο Αρκαλοχώρι, η Μεταμόρφωση του Σωτήρος ή Εορτή του Αφέντη Χριστού, του Πολιούχου…