Τροχαίο στη Μεσαρά: Αυτός είναι ο 44χρονος που «έσβησε» στην άσφαλτο – Πατέρας αστυνομικού το δεύτερο θύμα

Πρέπει να διαβάσετε

Η είσοδος στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ερευνάται εάν ήταν ο λόγος που σημειώθηκε το φοβερό τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή δύο ατόμων και των τραυματισμό άλλων δύο στην περιοχή της Μεσαράς χθες γύρω στις 5.30 το απόγευμα.

Στο ένα όχημα επέβαινε o 80χρονος Nίκος Μαθιουδάκης, ο οποίος έχασε τη ζωή του, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά μία γυναίκα 76 ετών. Ο άτυχος ηλικιωμένος, ο οποίος ήταν πατέρας αστυνομικού που υπηρετεί στο Ηράκλειο, ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου με συνοδηγό την 76χρονη και κινούνταν στο ρεύμα από Τυμπάκι προς την Αγία Γαλήνη.

Στο δεύτερο όχημα που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, δηλαδή από Αγία Γαλήνη προς Τυμπάκι επέβαινε ο 44χρονος Γιώργος Μαρινάκης που σκοτώθηκε και συνοδηγό μια 33χρονη, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά. Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά.

Από την αστυνομία ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, όπως η λήψη αίματος  για να διαπιστωθεί εάν οδηγούσαν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ ερευνάται εάν φορούσαν ζώνες ασφαλείας. Οι οδηγοί που έχασαν τη ζωή τους είχαν διπλώματα και άδειες κυκλοφορίας.

Ο 80χρονος καταγόταν από τον Πλάτανο Αμαρίου και ο 44χρονος από το Σπήλι Ρεθύνου και σύμφωνα με πληροφορίες διατηρούσε επιχείρηση στην περιοχή.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα