Τραγωδία σημειώθηκε στη Λάρισα, όταν μια μητέρα έκανε όπισθεν και παρέσυρε το 20 μηνών αγόρι της, το οποίο και άφησε την τελευταία του πνοή.

Η μητέρα, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, είχε μέσα στο αυτοκίνητο τα τρία από τα πέντε της παιδιά της και ετοιμαζόταν να τα πάει στον παιδικό σταθμό που είναι μέσα στην Πτέρυγα Μάχης. Ενα από αυτά άνοιξε την πόρτα, με αποτέλεσμα το 20 μηνών παιδί να πέσει στον δρόμο και εκείνη να το πατήσει, κάνοντας όπισθεν.

Το άτυχο αγόρι μεταφέρθηκε στην αγκαλιά της γιαγιάς του στα επείγοντα του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας και οι γιατροί επί 40 λεπτά προσπαθούσαν να το επαναφέρουν στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφεραν. «Ήμασταν ομάδα από παιδιάτρους, αναισθησιολόγους, νευροχειρουργούς κι εμείς στα επείγοντα, αλλά δυστυχώς το παιδάκι έφερε βαρύτατες κακώσεις» είπε ο παθολόγος Στράτος Μανουλάκας.

Η γυναίκα ως στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας έμενε με την οικογένειά της στις πολυκατοικίες της 110 πτέρυγας μάχης στη Λάρισα όπου και υπηρετεί. Τραγική ειρωνεία ότι πέρυσι ένα από τα πέντε της παιδιά είχε πέσει από τον δεύτερο όροφο και είχε σωθεί.

Πηγή: iefimerida.gr