Tροχαίο-σοκ με λεωφορείο: Προσέκρουσε σε τοίχο και σε σταθμευμένο ΙΧ

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Σοκαριστικό τροχαίο με λεωφορείο του ΟΑΣΘ σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στην περιοχή της Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr, το λεωφορείο κινούνταν στον δρόμο προς Ωραιόκαστρο κοντά στη στάση «Καπνομάγαζο» με προορισμό το αμαξοστάσιο της Σταυρούπολης.

Στο νοσοκομείο ο οδηγός του λεωφορείου

Ωστόσο, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε σταθμευμένο φορτηγάκι και τοιχίο όπου βρίσκονται τα ρολόγια της ΔΕΗ, μέσα σε χώρο στάθμευσης επιχειρήσεων. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής με 5 πυροσβέστες και δύο οχήματα που απεγκλώβισαν τον τραυματία οδηγό και τον παρέδωσαν σε πλήρωμα του ΕΚΑΒ. Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, με κακώσεις.

Δείτε εικόνες και βίντεο από τη Θεσσαλονίκη:

Προηγούμενο

Θλίψη για τον θάνατο του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Ηρακλείου

Επόμενο

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών – Tουλάχιστον τρεις προσαγωγές

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα