Μην χάνεις είδηση. Βάλε το
CRETA24
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Πριν το τροχαίο φέρεται να είχε χάσει τις αισθήσεις του ο ασθενής, ο οποίος μεταφερόταν στο Νοσοκομείο Χανίων με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο όμως ενεπλάκη στο συμβάν, νωρίτερα σήμερα το πρωί (19/07), κοντά στο νοσηλευτικό ίδρυμα, όταν συγκρούστηκε με έτερο όχημα, το οποίο οδηγούσε εργαζόμενη του νοσοκομείου, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την αστυνομία.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο CRETA24 ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων Γιώργος Μπέας, ο άνδρας, φέρεται να έχασε τη ζωή του από ανακοπή. Από το τροχαίο τραυματίστηκαν δύο διασώστες του ΕΚΑΒ, με τον έναν να φέρει κατάγματα, ενώ ο έτερος είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Το άλλο αυτοκίνητο οδηγούσε εργαζόμενη του νοσοκομείου Χανίων, η οποία ολοκλήρωνε εκείνη τη στιγμή τη βάρδιά της από το νοσηλευτικό ίδρυμα. Και η ίδια είναι σε καλή κατάσταση. Η σφοδρή σύγκρουση των δύο οχημάτων έγινε στα φανάρια, κοντά στο νοσοκομείο.


Για το τροχαίο έχει ενημερωθεί και η αστυνομία που διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος.
