Τραυματίστηκε ενώ έκανε jetboard – Στο νοσοκομείο ο 44χρονος μετά το ατύχημα

Πρέπει να διαβάσετε

Ο 44χρονος έκανε jetboard και τραυματίστηκε στο πόδι. Για το ατύχημα ενημερώθηκε το λιμενικό και ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Η Μύκονος στο επίκεντρο μετά τα όσα έγιναν στη θάλασσα…

Το ατύχημα έγινε το απόγευμα του Σαββάτου 3 Ιουνίου του 2023, όταν το λιμενικό ενημερώθηκε για τον τραυματισμό 44χρονου αλλοδαπού επιβάτη σκάφους με σημαία Μάλτας. Μέσα υπήρχαν άλλοι πέντε επιβάτες και έντεκα μέλη πληρώματος.

Συγκεκριμένα, ο 44χρονος τραυματίστηκε στο δεξί πόδι, μετά από πτώση από jetboard. Στον 44χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το πλήρωμα του εν λόγω σκάφους και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτική κλινική, για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Το jetboard είναι μια μηχανοκίνητη σανίδα του σερφ, όπου ο αναβάτης ελέγχει την ταχύτητα χρησιμοποιώντας ένα τηλεχειριστήριο χειρός και χρησιμοποιεί τη μεταφορά βάρους για να κάνει ελιγμούς με τη σανίδα. Από την εισαγωγή των μηχανοκίνητων σανίδων του σερφ εμφανίστηκε ένα νέο θαλάσσιο σπορ γνωστό ως jet surfing.

Με εξαιρετική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, οι ηλεκτροκίνητες σανίδες του σερφ έχουν αποκτήσει δημοτικότητα παγκοσμίως. Παρέχοντας μια ευχάριστη και συναρπαστική εμπειρία, το jetboard είναι μια καινοτόμος προσθήκη στα παραδοσιακά θαλάσσια σπορ.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα