Τραγωδία στην Λ. Δημοκρατίας: Συγκλονίζει ο γιος του 51χρονου Παναγιώτη – «Να μην βρεθεί άλλος στη θέση του πατέρα μου»

Πρέπει να διαβάσετε

Τέσσερις εβδομάδες μετά την πτώση του δέντρου στην Λεωφόρο Δημοκρατίας στο Ηράκλειο, η οποία στοίχησε τη ζωή στον 51χρονο Παναγιώτη Μ., η οικογένεια του, ακόμη αναζητάει απαντήσεις.

Μιλώντας στην Τηλεόραση CRETA, ο 24χρονος Χρήστος, γιος του άτυχου Παναγιώτη, σχολίασε πως η οικογένεια αναμένει με αγωνία τα πρώτα αποτελέσματα από τους εμπειρογνώμονες, που θα δώσουν απαντήσεις, αναφορικά με το τί προκάλεσε την πτώση του μοιραίου δέντρου.

Ο νεαρός Χρήστος και η οικογένεια του, ζητούν δικαιοσύνη και την «παραδειγματική τιμωρία» των υπεύθυνων, για τον θάνατο του πατέρα του.

«Πρέπει να ταρακουνηθούν, να μην συμβεί ξανά αυτό. Κανένας άλλος άνθρωπος να μην υπάρξει στην θέση του πατέρα μου» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όπως μας τόνισε ο 24χρονος Χρήστος, στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου, που πραγματοποιήθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου, η οικογένεια φέρεται να μην πήρε τις απαντήσεις, που διεκδικούσε. «Δεν ειπώθηκε τίποτα, μας είπαν συλλυπητήρια, όμως δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα».

Η οικογένεια του άτυχου Παναγιώτη, ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει, πως σε μέσα σε μια στιγμή, «χάθηκε» ο άνθρωπος τους, με τόσο άδικο τρόπο.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα