Τραγωδία στην Αγία Πελαγία: Μνημόσυνο για την Ευγενία που χάθηκε στα ορμητικά νερά

Πρέπει να διαβάσετε

Μνημόσυνο για την Ευγενία Κιρίλοβα- Σηφάκη, που χάθηκε άδικα όταν παρασύρθηκε από τον ορμητικό χείμαρρο κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας της 15ης Οκτωβρίου στην Αγία Πελαγία, τελέστηκε το πρωί της Κυριακής.

Συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν το πρωί στον Ι.Ν. Κωσταντίνου και Ελένης στις εργατικές κατοικίες, στο Πολύδροσο. 40 ημέρες συμπληρώνονται από την τραγωδία στην Αγία Πελαγία και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως η άτυχη γυναίκα έφυγε από τη ζωή με τόσο άδικο και τραγικό τρόπο.

Η Ευγενία ήταν το ένα από τα δύο θύματα της τραγωδίας στην Αγία Πελαγία, όπου «έσβησε» και ο Κώστας Βεργάκης.

Ο 50χρονος και η 49χρονη επιχείρησαν να φύγουν από την περιοχή με το ίδιο όχημα, όταν είδαν τα ορμητικά νερά να «κατεβαίνουν» τον κεντρικό δρόμο του οικισμού.

Πριν καλά καλά καταλάβουν πως βρέθηκαν να καλούν τα οικεία τους πρόσωπα αφού το νερό είχε φτάσει στα παράθυρα του αυτοκινήτου.

Η Ευγενία, μητέρα δύο παιδιών, κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο, ωστόσο ήταν τέτοια η ορμή των νερών που δεν κατάφερε να σωθεί αφού παρασύρθηκε στη θάλασσα.

Ο άτυχος φωτογράφος και πατέρας δύο παιδιών, παρέμεινε μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο παρασύρθηκε από τον χείμαρρο και σφηνώθηκε στο αντιπλημμυρικό έργο με τον 50χρονο να βρίσκει τραγικό θάνατο.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα