Τραγωδία στη Λ. Δημοκρατίας: Συνεχίζονται οι αυτοψίες από τους εμπειρογνώμονες

Πρέπει να διαβάσετε

Συνεχίζονται οι αυτοψίες από τους εμπειρογνώμονες που ζήτησε άμεσα η τοπική ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο της προανάκρισης που γίνεται, προκειμένου να ερευνηθεί η τραγική υπόθεση, με το δέντρο που καταπλάκωσε τον 51χρονο Παναγιώτη Μητρέλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, τα πορίσματα αναμένονται τις επόμενες εβδομάδες ενώ η πρώτη αυτοψία στο σημείο της τραγωδίας πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το Creta24, πρόκειται για μια ομάδα πραγματογνωμόνων, έμπειρων δασολόγων από τη δασική υπηρεσία, οι οποίοι αναλαμβάνουν να δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα που μένουν αναπάντητα μέχρι και σήμερα αναφορικά με το τι προηγήθηκε της πτώσης του πεύκου, τα αίτια που οδήγησαν σε αυτή και το ποιος ευθύνεται για τη μοιραία πτώση εξαιτίας της οποίας χάθηκε άδικα μια ανθρώπινη ζωή. Το πόρισμά τους αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, ωστόσο και οι ίδιοι φέρονται να είπαν ότι δεν είναι σε θέση να πουν το πότε θα ολοκληρώσουν την έρευνά τους.

Πάντως, σχεδόν ταυτόχρονα με τοποθέτηση των εμπειρογνωμόνων και η οικογένεια του 51χρονου όρισε μέσω του δικηγόρου της κ. Ε. Στρατουδάκη, τεχνικό σύμβουλο. Πρόκειται για επιστήμονα, επίσης δασολόγο, ο οποίος θα συμμετέχει στις διαδικασίες που αναμένεται να ξεκινήσουν ίσως  σήμερα για την αποκάλυψη της αλήθειας.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα