Τραγικό τέλος στην αναζήτηση της 29χρονης Γαλλίδας στην Κρήτη – Βρέθηκε νεκρή

Τραγικό τέλος στην αναζήτηση της 29χρονης, η οποία αναζητούνταν στην Κρήτη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, η άτυχη 29χρονη εντοπίστηκε σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από το Ελαφονήσι, σε μία χαράδρα. 

Η Βιολέτ Γκιγκανό, εξαφανίστηκε στις 24 Ιουνίου από το Ελαφονήσι, με αποτέλεσμα να σημάνει άμεσα συναγερμός και να ξεκινήσουν προσπάθειες για τον εντοπισμό της. Περνούσε μόνη τις διακοπές της στην δυτική Κρήτη, όταν χάθηκαν τα ίχνη της.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το Creta24,   οι γονείς της 29χρονης νοσηλεύτριας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Νάντης, ήταν εκείνοι οι οποίοι ειδοποίησαν το υπουργείο Εξωτερικών της Γαλλίας, αφού η κόρη τους δεν είχε επικοινωνήσει μαζί τους από τις 24 Ιουνίου, ενώ ήταν να επιστρέψει στις 28 Ιουνίου στην πατρίδα της.

Άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες και την Τετάρτη το μεσημέρι οι διασώστες που κατάφεραν και εντόπισαν το αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει η αγνοούμενη τουρίστρια, στην περιοχή του Κριού στο δήμο Κανδανου-Σελίνου. Η ίδια είχε ανεβάσει φωτογραφία στα social media από το Ελαφονήσι και έλεγε πως περπατάει αρκετές ώρες. Τότε ήταν η τελευταία φορά που ανανέωσε το προφίλ της.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο που εντοπίστηκε η σορός της:

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα