Τρ. Δέλλας: “Τα παιδιά δουλεύουν πολύ και θέλουμε να αποτυπώνεται στο γήπεδο”

Πρέπει να διαβάσετε

Μιλώντας στους δημοσιογράφους στην ανοιχτή προπόνηση της Τετάρτης, ο Τραϊανός Δέλλας αναφέρθηκε στη συνέχεια των play outs, τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ επανέλαβε πως καθημερινά γίνεται αξιολόγηση στην ομάδα.

Προσηλωμένος στην δική του ομάδα και τους δυο τελευταίους αγώνες που έχει για τα play outs, με πρώτο την παρούσα στιγμή αυτόν με τον Αστέρα Τρίπολης παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του στην ανοικτή για τον Τύπο προπόνηση ο Τραϊανός Δέλλας.

Αρχικά ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε στην καλή εμφάνιση και σημαντική νίκη που πήρε η ομάδα του στον αγώνα με τον Βόλο: «Η εμφάνιση ήταν μεστή και στον τρόπο που έπρεπε να διαχειριστούμε το παιχνίδι. Ο Βόλος έχει ανέβει πολύ με τον Κόντη, ξέρει τι κάνει μέσα στο γήπεδο, έχει καλούς παίκτες και ήταν αήττητος μέχρι το μεταξύ μας παιχνίδι, οπότε αυτό δείχνει κάποια πράγματα. Έπρεπε να είμαστε όσο κυνικοί χρειάζεται ώστε να πάρουμε αυτό το ματς. Πάντα όμως κάνοντας πράγματα που εμείς θέλουμε ως ομάδα. Επομένως ήταν πολύ σημαντική η νίκη και το πως διαχειριστήκαμε το παιχνίδι, χωρίς να κινδυνεύσουμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό το κομμάτι».

Μιλώντας για την τελική ευθεία των Play Outs ο προπονητής του ΟΦΗ τόνισε πως το μόνο που τον απασχολεί, είναι η δική του ομάδα: «Εμείς πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε ένα εκτός έδρας αγώνα τώρα και νομίζω όλα τα παιδιά είναι σε καλή κατάσταση. Θα πάμε εκεί να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς
Για το τι γίνεται στα άλλα παιχνίδια δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο και δεν με απασχολεί κιόλας. Εμένα με ενδιαφέρει η δική μου ομάδα, τι μπορούμε να κάνουμε εμείς καλύτερα».

Για την αρνητική παράδοση που έχει ο ΟΦΗ στην Τρίπολη και το γεγονός ότι δεν έχει φέτος νίκη μακριά από το Ηράκλειο, ο Δέλλας στάθηκε στην εικόνα που θέλει να βγάλει η ομάδα του: «Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί, αλλά το θέμα είναι η εικόνα της ομάδας. Μας ενδιαφέρει περισσότερο να έχουμε μια καλή εικόνα, να πάρουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και μέσα από αυτό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.
Στόχος μας είναι να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ καλά και θέλουμε αυτό να αποτυπώνεται στο γήπεδο για τον δικό τους σκοπό».

Ερωτηθείς για το αν κάνει αλλαγές στην Τρίπολη, για μια ακόμα φορά ο τεχνικός του Ομίλου μίλησε για την καθημερινή αξιολόγηση που γίνεται: «Πάντα γίνονται αλλαγές, είτε στην αρχική 11αδα, είτε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η αξιολόγηση είναι μια καθημερινή διαδικασία, δεν είναι κάτι που προκύπτει από ένα αγώνα για να δεις πράγματα. Όπως και να ‘χει, αυτό που είναι πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή, είναι να είμαστε σε καλή κατάσταση και να έχουμε καλή εικόνα για να πάρουμε τον βαθμό ή τους βαθμούς που μας χρειάζονται».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα