Τρ. Δέλλας: “Καμία χαλαρότητα για τη συνέχεια”

Πρέπει να διαβάσετε

Για τον αγώνα που πέρασε με τον ΠΑΣ, αυτόν που έρχεται με τον Πανσερραϊκό, αλλά και τις σκέψεις που έχει για τη νέα χρονιά μίλησε ο Τραϊανός Δέλλας, στην ανοικτή για τους δημοσιογράφους προπόνηση. Ο προπονητής της κρητικής ομάδας ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για χαλάρωση ενόψει της συνέχειας.

Ως μια σημαντική νίκη που ήρθε μετά από βελτίωση στο δεύτερο ημίχρονο χαρακτήρισε τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής, ο προπονητής του ΟΦΗ Τραϊανός Δέλλας. Ο Μακεδόνας τεχνικός στην ανοικτή για τον τύπο προπόνηση της Τετάρτης, μίλησε για τη συνέχεια των play outs, αλλά και τις σκέψεις που έχει για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Αρχικά αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο προπονητής του ΟΦΗ στάθηκε στη σπουδαιότητα της νίκης: «Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν πολύ σημαντικό, είχαμε τονίσει την κρισιμότητα και τη δυσκολία που θα είχε. Μπήκαμε πάρα πολύ καλά, βοήθησε και η κόκκινη κάρτα που πήρε ο αντίπαλος στο πρώτο ημίχρονο.

Δεν το διαχειριστήκαμε όμως και τόσο καλά, ήμασταν αρκετά νευρικοί, μπορούσαμε να «τελειώσουμε» το παιχνίδι πιο γρήγορα, αυτό έγινε στις καθυστερήσεις και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα. Αυτό ήταν ένα παιχνίδι σημαντικό, μέχρι το επόμενο που είναι επίσης σημαντικό και είναι εκτός έδρας».

Για το ματς του Σαββάτου με τον Πανσερραϊκό και το αν έχει κατά νου να προχωρήσει σε αλλαγές, ο Τραϊανός Δέλλας επεσήμανε: «Ανάλογα το πως θα σκεφτούμε για το τι θέλουμε να κάνουμε στο παιχνίδι, αυτές πρέπει να γίνουν. Σίγουρα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού υπάρχουν πέντε αλλαγές, που όταν μπαίνουν μέσα πρέπει να δίνουν λύση στην ομάδα. Το να αλλάζεις σε κάθε παιχνίδι έξι παίκτες μόνο κακό κάνει στην ομάδα. Αυτή είναι η δικιά μου λογική».

Ιδιαίτερη αναφορά από τον τεχνικό του Ομίλου έγινε την αξιολόγηση που γίνεται ενόψει της νέας χρονιάς, με τον 48χρονο τεχνικό να λέει: «Από την πρώτη μέρα που είμαι εδώ αξιολογώ τα πράγματα. Καθημερινά εδώ, συμπεριφορές, αγωνιστικότητα. Όλοι είναι υπό αξιολόγηση και υπό κρίση. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να αλλάξουμε μία ολόκληρη ομάδα. Θα πρέπει να γίνουν συζητήσεις τέτοιες, ώστε η μετάβαση στην επόμενη χρονιά να γίνει ομαλά.

Είμαι αντίθετος στις πάρα πολλές αλλαγές παικτών γιατί θα σου πάρει περισσότερο χρόνο να φτιάξεις κάτι καινούργιο. Θα πρέπει να κρατήσουμε έναν κορμό που μπορεί να μας βοηθήσει και πάνω σε αυτό τον κορμό να πατήσουν κάποιες προσθήκες που μπορούν να μας βοηθήσουν».

Αυτό που σε καμία περίπτωση δεν βρίσκει σύμφωνο τον Δέλλα είναι η άποψη περί χαλαρότητας, τώρα που η ομάδα βρίσκεται πιο ψηλά στη βαθμολογία των play outs: «Δεν υπάρχει “χαλαρά” και αυτό θέλω να μεταφέρω και στους παίκτες, ότι η χαλάρωση θα φέρει άσχημες εμφανίσεις, άσχημα αποτελέσματα, άσχημο κλίμα και θα γυρίσουμε σε μία κατάσταση που δεν τη θέλουμε. Κάναμε πολύ κόπο να βγούμε από εκεί και θα είναι κρίμα να γυρίσουμε και πάλι σε αυτή».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα