Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
28.4 C
Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Τρ. Δέλλας: “Αξίζουν καλύτερα πράγματα για το μέλλον”

Πρέπει να διαβάσετε

Για την επανέναρξη των play outs και όχι μόνο μίλησε στην ανοικτή προς τον τύπο προπόνηση της Τετάρτης (27/2) ο προπονητής του ΟΦΗ Τραϊανός Δέλλας. Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας τόνισε πως μέσα από τους αγώνες αυτούς η ομάδα του θα πρέπει να παίξει για να δείξει πως της αξίζει ένα καλύτερο μέλλον.

Μπορεί να μην ήταν για τον ΟΦΗ ο,τι το καλύτερο η διακοπή του πρωταθλήματος, παρόλα αυτά δεν επηρέασε τη δουλειά που έκανε ο Δέλλας με τους ποδοσφαιριστές του, όπως τόνισε ο ίδιος.

Ο προπονητής του ΟΦΗ δεν παρουσιάσθηκε ευχαριστημένος από τη διακοπή του πρωταθλήματος, παράλληλα όμως τόνισε πως οι απουσίες και οι τραυματισμοί δεν επιρέασαν τη δουλειά του: «Σίγουρα ότι διακόπηκε το πρωτάθλημα δεν ήταν καλό αλλά όσον αφορά τις απουσίες τα αφήνω πίσω, αφού είμαι της άποψης ότι αυτοί που είναι παρόντες είναι και οι σημαντικοί. Σίγουρα έλειψαν κάποια παιδιά, όμως δουλέψαμε καλά. Νομίζω όλο αυτό το διάστημα στις προπονήσεις είδα όρεξη από τα παιδιά και το ζητούμενο είναι να το δούμε αυτό το Σάββατο στο γήπεδο. Παίζουμε στην έδρα μας, θέλουμε τον κόσμο να είναι κοντά μας όπως ήταν στο τελευταίο εντός έδρας και να προσπαθήσουμε να τους κάνουμε πάλι χαρούμενους».

Αναφερόμενος στη συνέχεια των play outs και το περιβόητο θέμα του κινήτρου ο Δέλλας ήταν κάθετος: «Δεν νομίζω ότι είναι θέμα κινήτρου, αλλά θέμα αξιοπρέπειας δικιάς μας, αναλογιζόμενοι το τι έχει συμβεί μέσα στην χρονιά νομίζω ότι θα πρέπει να αποδείξουμε εμείς οι ίδιοι στους εαυτούς μας, στον κόσμο μας ότι αυτό που γινόταν πριν ανήκει στο παρελθόν και αξίζουν καλύτερα πράγματα για το μέλλον. Από εκεί και πέρα, όλα είναι δύσκολα παιχνίδια και αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι να κρατήσουμε την δικιά μας δομή που έχουμε καταφέρει να περάσουμε αυτό το διάστημα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να μας φύγει το άγχος από τα παιδιά, ώστε να μπορέσουμε να αποδώσουμε καλύτερα».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του στην πρεμιέρα με την Κηφισιά, ο Δέλλας ήταν σαφής: «Δεν μπορώ να μην πω ότι δεν ήμουν ευχαριστημένος από την προσπάθεια ή από αυτά που ζητήσαμε από τα παιδιά στο τακτικό κομμάτι τουλάχιστον, αλλά πάντα ψάχνεις να βελτιώνεσαι και ψάχνεις να βρεις τι έφταιξε, τι μπορούμε να βελτιώσουμε, τι να κάνουμε καλύτερα και κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Επειδή ήμασταν τακτικά καλοί, δεν σημαίνει ότι θα είναι έτσι και στο επόμενο. Και εκεί πρέπει πάλι να προσπαθήσεις και βέβαια να βελτιωθείς. Αυτή είναι η διαδικασία».

Παράλληλα ο “Κολοσσός” δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στην Εθνική μας ομάδα και τον αποκλεισμό της από το Euro: «Δεν μπορεί να είναι κανείς πιο στεναχωρημένος από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή. Ό,τι άλλο νομίζω είναι περιττό. Έχει μέλλον η ομάδα και πρέπει να την στηρίξουμε τίποτα άλλο».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα