Τουρισμός για Όλους: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις – Η σειρά των ΑΦΜ και η προθεσμία

Άνοιξε η πλατφόρμα για το «Τουρισμός για Όλους 2026». Οι αιτήσεις υποβάλλονται σταδιακά ανά ΑΦΜ έως τις 21 Αυγούστου.

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Άνοιξε στις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Αυγούστου η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων στον νέο κύκλο του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» μέσω του vouchers.gov.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εισέρχονται στο vouchers.gov.gr και να υποβάλλουν την αίτησή τους για την οικονομική ενίσχυση των διακοπών τους. Η προθεσμία θα παραμείνει ανοιχτή έως και την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2026.

Κατά τις πρώτες ημέρες λειτουργίας της πλατφόρμας, οι αιτήσεις θα υποβάλλονται σταδιακά, ανάλογα με το τελευταίο ψηφίο του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου των δικαιούχων.

Ποια ΑΦΜ κάνουν αίτηση σήμερα

Σήμερα, Τετάρτη 5 Αυγούστου, πρόσβαση στην πλατφόρμα έχουν οι πολίτες των οποίων το ΑΦΜ λήγει σε 1 ή 2.

Η σταδιακή διαδικασία έχει στόχο να περιοριστεί η ταυτόχρονη είσοδος μεγάλου αριθμού χρηστών και να αποφευχθούν προβλήματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία της πλατφόρμας.

Το πρόγραμμα υποβολής των αιτήσεων διαμορφώνεται ως εξής:

  • 5 Αυγούστου: ΑΦΜ που λήγουν σε 1 και 2
  • 6 Αυγούστου: ΑΦΜ που λήγουν σε 3 και 4
  • 7 Αυγούστου: ΑΦΜ που λήγουν σε 5 και 6
  • 8 Αυγούστου: ΑΦΜ που λήγουν σε 7 και 8
  • 9 Αυγούστου: ΑΦΜ που λήγουν σε 9 και 0

Από τις 10 Αυγούστου ανοίγει για όλους

Από τη Δευτέρα 10 Αυγούστου η πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη για όλους τους ενδιαφερομένους, ανεξάρτητα από το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ τους.

Οι αιτήσεις θα μπορούν να υποβάλλονται έως και τις 21 Αυγούστου, οπότε και ολοκληρώνεται η σχετική προθεσμία.

Οι πολίτες θα πρέπει να συνδεθούν στην ηλεκτρονική υπηρεσία μέσω του vouchers.gov.gr και να ακολουθήσουν τα βήματα που προβλέπονται για την ολοκλήρωση της αίτησης.

Το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» αποσκοπεί στην ενίσχυση της εγχώριας τουριστικής δραστηριότητας και στη διευκόλυνση πολιτών που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν διακοπές σε τουριστικά καταλύματα της χώρας.

Πηγή: newpost.gr

Προηγούμενο

Ηράκλειο: Έκρηξη σε φούρνο στη Θέρισσο – Ένας τραυματίας

Επόμενο

«Φρούριο» το ξενοδοχείο που ο 55χρονος έκρυβε το πτώμα του πατέρα του στον Μυστρά -Είχε τοποθετήσει κάμερες και αλυσίδες

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα