Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για έναν 45χρονο Κρητικό – Η επιστροφή στο νησί και η εργασία στη Γερμανία

Το πιο άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα για έναν 45χρονο Ηρακλειώτη, ο οποίος αναζήτησε μια καλύτερη ζωή στο εξωτερικό αλλά δυστυχώς, το νήμα της ζωής του κόπηκε πρόωρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, o άτυχος Γιώργος Α. είχε φύγει τα τελευταία δύο χρόνια από το Ηράκλειο και είχε μεταναστεύσει σε πόλη της Γερμανίας, προκειμένου να εργαστεί ως οδηγός λεωφορείων.

Πριν από κάποιες ημέρες, επέστρεψε στο νησί με άδεια από την Γερμανία, εμφανώς χαρούμενος και κατενθουσιασμένος που θα έβλεπε ξανά τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο άτυχος Γιώργος βρισκόταν στην Κρήτη προκειμένου να κάνει κάποιες εργασίες και λίγες ημέρες αργότερα επέστρεψε στην Γερμανία, όπου ζούσε και εργαζόταν. Μια πληροφορία όμως που δεν έχει επιβεβαιωθεί, ανέφερε ότι ίσως είχε υποστεί κάποια μόλυνση ενώ βρισκόταν στο νησί και τακτοποιούσε τις υποθέσεις του.

Επιστρέφοντας στη Γερμανία, σύμφωνα με τις ίδιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ανέβασε πυρετό, όμως δεν πήγε στο νοσοκομείο.

Αργότερα, κάποια στιγμή, πήγε στην εργασία του και ενώ οδηγούσε, έχασε τις αισθήσεις του – και όπως λένε οι ίδιες πηγές – ενεπλάκη σε τροχαίο με το λεωφορείο το οποίο οδηγούσε. Ο άτυχος 45χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του.

Πάντως, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο θάνατος του δεν φαίνεται να σχετίζεται με την πρόσκρουση του οχήματος.

Ο 45χρονος Γιώργος, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους οδηγούς λεωφορείων της Κρήτης και στους επισκέπτες του νησιού, αφού εργαζόταν για αρκετά χρόνια στον τομέα του τουρισμού.

Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον, αναφέροντας πως ήταν ένα πολύ καλό και ευαίσθητο παιδί, που είχε ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδιά του και ξενιτεύτηκε για να τους προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον.

Είναι συγκινητική η ανάρτηση φίλου του, που τον αποχαιρετά. Στην ανάρτηση γίνεται γνωστό ότι ο 45χρονος, σχεδίαζε τους επόμενους μήνες, να επιστρέψει μόνιμα στην Κρήτη…

Δείτε τις συγκλονιστικές αναρτήσεις φίλων του άτυχου Γιώργου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα