Το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ στο πλευρό των εργαζομένων του νοσοκομείου Ιεράπετρας

Πρέπει να διαβάσετε

Tην συμπαράστασή τους στον αγώνα των εργαζομένων του νοσοκομείου Ιεράπετρας εκφράζουν με ψήφισμά τους οι εργαζόμενοι του ΠΑΓΝΗ.

Το ψήφισμα του Σωματείου Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ:

«Το Σωματείο Εργαζομένων ΠαΓΝΗ εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση στον αγώνα των  εργαζομένων και των πολιτών του νοσοκομείου Ιεράπετρας να μην υποβαθμιστεί και να μην αλλάξει χαρακτήρα.

Εμείς οι μαχόμενοι υγειονομικοί που κρατήσαμε όρθια τα νοσοκομεία την περίοδο της πανδημίας αλλά και τα προηγούμενα χρόνια συνεχίζουμε να αντιπαλεύουμε την πολιτική της υποχρηματοδότησης, της υποστελέχωσης και της υποβάθμιση της δημόσιας Υγείας.

Εμείς οι εργαζόμενοι στο ΠΑΓΝΗ γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τι σημαίνει συνολικά για τη δημόσια υγεία στο νησί να υπολειτουργούν νοσοκομεία και κέντρα Υγείας. Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τι σημαίνει να εφημερεύει ένα νοσοκομείο κάθε μέρα. Γνωρίζουμε ότι χωρίς γενναία κρατική χρηματοδότηση, χωρίς προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, χωρίς αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας ακούγεται σαν ειρωνεία η δήλωση της αναπλ. υπουργού ότι δεν θα κλείσει το νοσοκομείο.

Καμία αυταπάτη στις δηλώσεις της.

Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων!

Απαιτούμε άμεση ενίσχυση του νοσοκομείου Ιεράπετρας με μόνιμες προσλήψεις!»

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα