Στον ΟΦΗ δεν κρύβουν την ασιοδοξία τους, ότι η κυβέρνηση θα πεί το μεγάλο «ναί» για την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες, ακόμα και στα πλέι-οφ.

Οχι στην πρώτη αγωνιστική που ξεκινάει το Σαββατοκύριακο. Αλλά κάποια στιγμή στις επόμενες.

Τα αποτελέσματα της συνάντησης Πουρσανίδη-Λυσσάνδρου με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, κρίνονται απο την πλευρά της κρητικής ΠΑΕ, κάτι παραπάνω απο θετικά.

Το «πράσινο φως» που δόθηκε απο τον Υπουργό των Σπορ, για μια νέα συνάντηση την επόμενη εβδομάδα, με την παρουσιά των λοιμωξιολόγων του υπουργείου υγείας, δείχνει ότι η κυβέρνηση, έχει αλλάξει στάση για το θέμα αυτό.

Το «όχι» των ειδικών, όπως είχε διατυπωθεί απο τα χείλη των ειδικών, έχει γίνει “ίσως” και «θα δούμε», άρα έχει μπεί η σκέψη, ότι και το ποδόσφαιρο, όπως και άλλοι τομείς της δημόσιας ζωής θα πρέπει να επιστρέψουν σιγά-σιγά στην κανονικότητα.

Στον ΟΦΗ, κάνουν ανοιχτά λόγο για «θετική στάση της κυβέρνησης» μετά τη συνάντηση με τον Αυγενάκη, και θεωρούν σημαντική της τοποθέτηση του Υπουργού, ότι η κυβέρνηση δεν είναι αντίθετη, με την σταδιακή επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ