Το πιο γλυκό βίντεο: Μπαλαρίνα κάνει πρόβες με το μωρό της σε μάρσιπο

Πρέπει να διαβάσετε

Όλο και πιο συχνά βλέπουμε γυναίκες να παίρνουν τα μωρά τους στη δουλειά. Όπως η βουλεύτρια Carolina Bescansa του Podemos, η Stella Creasy των Εργατικών και η Καναδή βουλεύτρια Karina Gould που δεν δίστασαν να πάρουν τα νεογέννητα τους στα Κοινοβούλια στα οποία εργάζονταν ανοίγοντας μια μεγάλη συζήτηση του πως μπορεί μια μητέρα να συνδυάσει την εργασία της και την μητρότητα.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά όμως παραδείγματα συνδυασμού εργασίας και μητρότητας  είναι εκείνο της Αμερικανίδας μπαλαρίνας από το Λος Άντζελες Gracie Holway, η οποία ανέβασε βίντεο όπου κάνει πρόβες χορού με το μωρό της στο μάρσιπο.

 

 

«Ονειρευόμουν να γίνω χορεύτρια και μαμά»

Όπως εξηγεί στη λεζάντα: «Για ολόκληρη τη ζωή μου ονειρευόμουν να γίνω χορεύτρια μπαλέτου και μαμά. Ανέκαθεν νόμιζα ότι θα έκανα ή το ένα ή το άλλο, αλλά τελικά συνειδητοποιώ ότι μπορούν να συνυπάρξουν αυτά τα δύο με ξεχωριστό τρόπο». Στη συνέχεια, η περφόρμερ ευχαριστεί δύο χορευτές, αυτόν που τής διέθεσε έναν όμορφο χώρο για πρόβες και εκείνον που τράβηξε το βίντεο, «απαθανατίζοντας στιγμές που θα θυμάμαι για πάντα».

Πηγήethnos.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα