Το Πανεπιστήμιο των Ορέων στο Δήμο Αγ. Βασιλείου Ρεθύμνης

Η εξόρμηση του Πανεπιστημίου Των Ορέων στο Δήμο Αγ. Βασιλείου Ρεθύμνης πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Στο Δημοτικό σχολείο Αγκουσελιανών όπου συγκεντρώνονται όλα τα παιδιά από τα χωριά Άγιος Βασίλειος, Κοξαρέ, Άγιος Ιωάννης, Παλαιόλουτρα, έγινε αλληλοδιδασκαλία με την συμμετοχή και των παιδιών του Δημοτικού σχολείου Σπηλίου με παιδιά από τα χωριά Μυξόρρουμα, Μουρνέ, Κισσός, Ακτούντα, Λαμπινή, Καρίνες.
Εξετάστηκαν 80 ασθενείς από την ομάδα των οφθαλμιάτρων με επικεφαλής τον ομ. καθ. Ι. Παλλήκαρη και από τον νευρολόγο κ. Μ. Τζαγκουρνισάκη.

Πραγματοποιήθηκε το Καφενείο Των Ορέων, μια ανοιχτή συζήτηση με τους κατοίκους της περιοχής με θέμα την Κρητική διατροφή, το ελαιόλαδο και την ιερή τέχνη της Υφαντικής.
Ευχαριστούμε την πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Αγκουσελιανών κ. Ουρανία Δούκα, τη Διευθύντρια του  Δημοτικού σχολείου Αγκουσελιανών κ. Ευγενία Βασιλούνη, το Διευθυντή του Δημοτικού σχολείου Σπηλίου κ. Νίκο Μιζαντζίδη, την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Ευαγγελία Γλαμπεδάκη από τον τοπικό δήμο, τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου και όλες τις κυρίες του χωριού για τα κεράσματα τους, την εξαίρετη φιλοξενία και την γενναιοδωρία τους, την Ιφιγένεια και τον Μανώλη.

Προηγούμενο

Ενίσχυση της Στρατηγικής Συνεργασίας του Επιμελητηρίου Χανίων με την Ένωση των Επιμελητηρίων Εμπορίου και Βιομηχανίας της Μεσογείου (ASCAME)

Επόμενο

Ηράκλειο | Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε σπίτια - Συνέλαβαν Ρομά για κλοπές με λεία πάνω από 160.000 ευρώ

Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα

Στη Βουλή, από τον Χ. Μαμουλάκη, το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου για τα οικόπεδα οικισμών κάτω των 2000 κατοίκων

Εξακολουθεί να πιέζει για την άμεση αναστολή της εφαρμογής του Προεδρικού Διατάγματος που απαξιώνει την περιουσία μικρών ιδιοκτητών…