Το μοντέλο που εξεπλάγη γιατί βρήκε… πολλούς Έλληνες στην Κρήτη «ξαναχτυπά» με νέα ανάρτηση

Πρέπει να διαβάσετε

Με νέα ανάρτηση επέστρεψε το μοντέλο από τις ΗΠΑ που βρίσκεται στην Κρήτη και δηλώνει  έκπληκτη στο Instagram για τους «πολλούς Έλληνες» στις διακοπές της στο νησί.

«Δεν είχα ιδέα ότι ζουν τόσοι πολλοί Έλληνες εδώ. Ουάου!» είχε γράψει μεταξύ άλλων, σε ανάρτηση που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Ελίζαμπεθ Μπερτ, όπως ονομάζεται η Αμερικανίδα προχώρησε σε νέα δημοσίευση, «αυτοτρολάροντας» πιθανότατα τον εαυτό της.

Μέσα από το προφίλ της στο Facebook, η Μπερτ ανέβασε μία φωτογραφία της από το αρχαιολογικό Μουσείο της Κνωσού, το οποίο επισκέφτηκε το απόγευμα της Δευτέρας.

 «Ημέρα Δεύτερη: Έχω γνωρίσει περισσότερους Έλληνες που κάνουν μόντελινγκ στην Ελλάδα. Και αυτοί μιλούν ελληνικά. Πόσο κουλ.» έγραψε στην περιγραφή της ανάρτησης και έβαλε σε hashtags τις λέξεις «ούζο» και «Κνωσός».

Δείτε τη δημοσίευση

 

Η «αμφιλεγόμενη» ανάρτηση στα social media που προκάλεσε αντιδράσεις

Από την Ελλάδα όπου αυτή την περίοδο κάνει μόντελινγκ, η Μπερτ ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram και έγραψε: «Είμαι στην Ελλάδα και κάνω μόντελινγκ! Δεν είχα ιδέα ότι ζουν τόσοι πολλοί Έλληνες εδώ. Ουάου!».

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ασχολήθηκαν γρήγορα με την περιγραφή της εικόνας της. «Έλληνες στην Ελλάδα, δεν έχω ξανακούσει κάτι τόσο τρελό!», έγραψε κάποιος κάτω από την ανάρτησή της.

«Ποιος θα το φανταζόταν ότι θα υπήρχαν Έλληνες στην Ελλάδα; Το επόμενο πράγμα που θα μας πείτε είναι ότι υπάρχουν Γερμανοί στη Γερμανία».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα